Epilarea definitivă este una dintre cele mai cunoscute proceduri cosmetice, dar și una despre care s-au inventat și distribuit foarte multe mituri. Online și off-line, femeile caută informații corecte despre epilarea definitivă, dar și estimări la fel de corecte în ceea ce privește rata de succes, prețul, durata și perioada pe parcursul căreia scapi de părul nedorit. Ne-am propus să răspundem acestor întrebări, dar și să arătăm ce variante de epilare definitivă există pe piață și care este alternativa cea mai potrivită pentru tine.

Epilarea definitivă – variante și recomandări

Cele mai cunoscute metode de epilare definitivă sunt epilarea IPL și epilarea laser. Ambele proceduri profesionale sunt foarte eficiente, dacă vorbim despre aparatură profesională. Epilarea definitivă cu diode laser este o tehnologie revoluționară în domeniu, care oferă o serie de avantaje extrem de importante. Dacă la IPL procedura trebuie adaptată tipului de piele, epilarea definitivă cu diode laser se poate efectua pe orice tip de piele, inclusiv pe cea bronzată. E-light este o altă tehnologie revoluționară, care îmbină IPL și radiofrecvență, pentru rezultate la fel spectaculoase ca la epilarea definitivă cu diode laser.

 

Epilarea definitivă cu diode laser la Elskin Beauty Clinic București

Variantele de epilare definitivă disponibile pe piață, multitudinea de servicii și saloane mai mult sau mai puțin specializate au antrenat apariția unor mituri despre epilarea definitivă, pe care este necesar să le desființăm. Indiferent dacă vorbim despre E-light sau despre tehnologia Laser Diode, epilarea definitivă nu este dureroasă, fiind o procedură non-invazivă. Practic, parametrii sunt setați computerizat în funcție de ten, iar procedura este perfect adaptată fiecărei cliente în parte. Mai mult, aparatul de epilare definitivă cu diode laser are un sistem de răcire încorporat, lucru care face ca procedura să fie 100% sigură și fără durere.

Spre deosebire de aparatele neprofesionale de epilare definitivă, epilarea definitivă cu diode laser și procedura de epilare E-light oferă multe beneficii. Acestea se pot rezuma în siguranță, adaptabilitate și rezultate spectaculoase, care durează.

Rezultate eficiente încă de la prima ședință

Pentru că termenul de epilare definitivă este folosit pentru a defini mai multe proceduri de îndepărtare a părului cu tehnologii diferite, părerile referitoare la durată și eficiență diferă. De aceea am stat de vorbă cu specialiștii de la Elskin Beauty Clinic București, care ne-au arătat exact ce înseamnă tehnologia Laser Diode și care sunt rezultatele acesteia. Așa cum se poate vedea în fotografii, firele de păr cad în proporție de 60-70% încă de la prima ședință de epilare definitivă cu diode laser. Rezultatele sunt concrete, eficiente și spectaculoase de la început. După încheierea ciclului de ședințe necesare, a cărui durată diferă de la persoană la persoană, se recomandă doar o ședință de întreținere pe an.

Tot așa cum există multe mituri nefondate referitoare la epilarea definitivă, există și mici contraindicații reale. Pe scurt, procedura nu este recomandată femeilor însărcinate, celor care alăptează, persoanelor care suferă de diferite afecțiuni ale pielii (fără consultare prealabilă a medicului dermatolog), persoanelor cu fire de păr depigmentate, cărunte, acelora care suferă de cancer. De asemenea, esteticianul trebuie informat în prealabil de client dacă acesta suferă de dereglări hormonale, utilizează antibiotice sau medicamente fotosensibile, ori dacă are tatuaje.

Când vorbim despre rezultate, este important să menționăm că epilarea definitivă cu diode laser și procedura E-light au o serie de avantaje majore față de aparatele neprofesionale de epilare definitivă: garanția siguranței și faptul că rezultatele sunt definitive, fiindcă rădăcina firului de păr este eliminată. Ambele sunt proceduri non-invazive, fără durere, iar epilarea definitivă cu diode laser poate fi efectuată oricând și pe orice tip de piele. Pielea devine catifelată, fără fire de păr sub piele și fără risc de foliculită. Bonus, epilarea definitivă cu diode laser și procedura E-light garantează importante economii: de timp pierdut la epilare, dar și de bani irosiți de-a lungul anilor.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.