Sezonul de iarnă înseamnă bucurie, ninsoare și sărbători, dar și aglomerație, nervi și mult timp pierdut încercând să găsești acele idei de cadouri de Crăciun istețe. Istețe înseamnă că ele nu trebuie nici să-ți dea peste cap bugetul, nici să-ți dezamăgească oamenii dragi. Nu-i ușor să iei câte un cadou potrivit pentru fiecare membru al familiei, mai ales că majoritatea nu te ajută deloc, ci îți spun clar și răspicat că nu vor nimic, să păstrezi tu banii pentru cutare sau cutare lucru.

Când vorbim despre idei de cadouri de Crăciun, Internetul ajunge să ne fie cel mai un prieten. N-o fi Google prea grozav în rolul de doctor, dar este minunat în cel de asistent de shopping. Iată câteva variante istețe:

Ramă foto colorată

Ramă foto, www.zarahome.com, 49,90 lei

Adesea e greu să  alegi un cadou potrivit pentru o persoană dragă, dacă nu-i cunoști perfect gusturile. Un parfum, de exemplu, poate fi un adevărat dezastru și nici portofelul tău nu va fi prea fericit. O ramă foto în culoarea anului 2019 te poate salva rapid și ușor. Experții Pantone au hotărât că în 2019 „Living Coral” este culoarea ideală, pentru că denotă optimism și încurajează starea de bine. Așa că noi îți propunem o ramă foto colorată exact așa și personalizată cu o fotografie a celui drag. Varianta de la Zara Home beneficiază și de o super reducere.

Coș pentru față și corp

Coș cadou Face and Body SPA, www.herbagen.ro, 54 lei

Nu poți să vorbești despre idei de cadouri de Crăciun fără să iei în considerare acele coșuri pline cu bunătăți din supermarketuri. Acest tip de cadou aduce multe avantaje cumpărătorului: arată bine și este gata ambalat și numai bun de oferit, iar produsele sunt mai ieftine decât ar fi dacă le-ai cumpăra separat. Noi îți propunem o variantă mai elegantă, made in România: Coșul cadou Face and Body Spa, de la Herbagen. Conține produse pentru un răsfăț complet și va fi cu siguranță primit cu mare bucurie.

Set de șosete amuzante

E întotdeauna dificil să alegi cadoul potrivit pentru cel mic. Fie că e vorba de o jucărie sau de o carte, gusturile părinților pot fi diferite de ale tale. Unde mai pui că și copiii au gusturile lor și uite-așa te trezești că nu trebuie să mulțumești doar un pui de om. Un set de șosete poate fi un cadou drăguț, atent și amuzat pentru orice copil. Iar cele de la Ciserom sunt fabricate cu drag în România și disponibile în multe culori și modele.

Șosete amuzante, www.shop.ciserom.ro, 5,09 lei

Indiferent dacă alegi una dintre variantele propuse în acest articol sau propriile tale idei de cadouri de Crăciun, nu uita că este mult mai important să oferi cadoul alături de un zâmbet larg și o îmbrățișare de sezon.

How to...

One reply to “Idei de cadouri de Crăciun”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *