Orice doamnă care se respectă are o serie de case de modă preferate și designeri preferați. Acestea pot fi case de modă la care aspiră, așa cum este în cazul meu Hermès, sau designeri români cu piese vestimentare la prețuri convenabile. Din această ultimă categorie face parte Renata Stan și casa Renee D. Dacă până acum iubeam hainele Renatei mai ales în momentele spectaculoase ale vieții mele, odată cu apariția colecției New Chapter am ajuns să iubesc hainele Renatei oriunde și oricând. În cele de mai jos vreau să vă spun de ce.

Frumusețea înseamnă simplitate

Niciodată n-am privit cu ochi prea buni excesul și niciodată nu mi s-a potrivit stilul opulent. Cred din tot sufletul că frumusețea înseamnă libertate și simplitate, iar dacă vorbim despre modă, cred că frumusețea înseamnă libertate de mișcare și eleganță. De aceea m-am îndrăgostit din prima clipă de hainele Renatei Stan și de aceea m-am îndrăgostit încă și mai mult de colecția New Chapter. Liniile simple, elegante, materialele confortabile și culorile ideale pentru orice fototip m-au facut să-mi doresc aproape toate ținutele din această colecție (și să aștept cu mare nerăbdare colecția următoare).

Citește și: 3 ținute…

In Omnia Parata

Cuvintele mele favorite în limba latină și cele pe care le-am scris pe ghipsul companionului, atunci când și-a rupt mâna practicând hobby-ul preferat. Pregătită pentru orice, adică, fiindcă niciodată nu știi când urmează noua întâlnire cu destinul, vorba lui Coco Chanel. Colecția New Chapter pleacă de la conceptul de adaptare la nou și, cum deviza mea se mulează perfect pe acest concept, ea a devenit și colecția mea preferată în 2021. „Haine confortabile, pe care le poți purta aproape oriunde,” spune Renata Stan despre colecția ei. „Haine superbe, pe care le poți purta la următoarea întâlnire cu destinul,” zic eu.

New Chapter, în cuvintele Renatei Stan

„Segmentul de fashion a reflectat dintotdeauna perioadele de timp și a fost influențat de evenimente, necesități , dar nu în ultimul rând, de dorința creării unei imagini care să reflecte putere. În această perioadă, pandemia ne-a condiționat viața pe aproape toate planurile și tot ce putem face este să ne adaptăm. La acest lucru m-am gândit când am schițat noua colecție de haine. Atunci când lucrurile nu sunt roz, trebuie măcar să ne simțim confortabil în ceea ce purtăm. Dar cel mai confortabil ne simțim în haine de casă sau în ținute sport. Și de aici am conturat o nouă paradigmă vestimentară,” spune Renata.

Citește și: Renata Stan…

New Chapter este mai mult decât o nouă colecție vestimentară, este o colecție în care eleganța, confortul și simplitatea se combină pentru a naște grație și frumusețe.

Fotografii: Mirela Savu

Model: Andreea Nebunu

*Este important să știți că că articolul nostru NU a fost realizat în parteneriat cu Renee D, ci reprezintă o recenzie onestă, neplătită, fără reclamă mascată. Materialul face parte din seria #fărăreclamă.

Fashion & Accessories

One reply to “De ce îmi place colecția New Chapter de la Renee D – recenzie #fărăreclamă”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *