După patru piese no. 1, Andia revine cu o altă piesă de pus pe repeat, “Mi-e dor”. Aceasta este o piesă pop, cu influențe romantice și a fost compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan. Versurile au fost scrise de Alex Pelin, iar de producție s-a ocupat Vlad Lucan. Artista a lucrat cu aceștia pentru toate single-urile sale care au ajuns no. 1 în topul Mediaforest. 

Despre “Mi-e dor”

„Piesa este o declarație de dor pentru el. Doar în bratele lui, ea își mai poate găsi liniștea. Timpul “a ruginit” de când el nu mai este în viața ei. E o piesă specială pentru mine, care sper să vă intre și vouă la suflete”, a declarat Andia. 

Videoclipul “Mi-e dor” este unul de imagine și o surprinde pe Andia în trei ipostaze de beauty diferite. Acesta a fost realizat de BMABID (regie – Raluca Netca, DoP – Alex Chițu) iar de producție s-a ocupat Arkomo Film. Din echipa de beauty a artistei au făcut parte Cristina Crăciun (styling), Roxana Georgiana (make-up) și Cătălin Manolache (hair).

Citește și: Andia…

Contextul lansării piesei

La doi ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu patru dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni și Anotimpuri. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

Lansarea noii piese “Mi-e dor” vine în contextul în care artista și-a câștigat deja un loc în inimile românilor și poate da glas unor piese inspirate de trăiri și sentimente profunde, așa cum este dorul. În plus, Andia apare aici și după succesul piesei “Anotimpuri”, o colaborare cu Spike, piesă ce a stat patru săptămâni pe prima poziție din topul Mediaforest.

Citește și: Holy Molly…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *