Orice femeie adevărată se regăsește de cel puțin patru ori pe an în fața oglinzii întrebându-se ce îmbracă azi. La fiecare schimbare de sezon, se schimbă și starea noastră de spirit, dorința de altceva și preferința pentru cutare sau cutare lucru. Ce rămâne însă neschimbat, în ciuda trecerii timpului și a trendurilor care astăzi vin, mâine se duc? Rămâne neschimbată doar dragostea noastră pentru bine și frumos! De aceea am ales 3 ținute confortabile Renee Design ideale în vara lui 2021, o vară în care avem nevoie de bine și de frumos mai mult decât oricând.

Despre colecția New Chapter

Toate cele 3 ținute confortabile fac parte din colecția New Chapter, o colecție dedicată adaptării la nou. „Atunci când lucrurile nu sunt roz, trebuie măcar să ne simțim confortabil în ceea ce purtăm,” susține designerul Renata Stan de la Renee Design. Ea menționează și că ne simțim bine mai ales în hainele sport, iar cum frumosul și binele merg mână în mână, nu puteau lipsi din această colecție nici piesele superbe, nici alăturarea casei Renee Design conceptului de sustenabilitate. Pe scurt: materiale de inspirație sport, frumusețe și confort!

Citește și: Renata Stan…

3 ținute confortabile: fustă statement și top simplu

Ce poate fi mai frumos și mai feminin vara decât o fustă? Răspunsul e simplu: o fustă midi din tricot, într-o culoare ideală vara, ușor de asortat unui top simplu pentru a crea o ținută confortabilă.

Tricotul este un material grozav și ușor de întreținut, iar lungimea midi ne va ajuta să ne simțim confortabil mereu și să mergem oriunde, fără griji.

3 ținute confortabile: rochie fără mâneci

Chiar dacă fustele sunt ideale oriunde și versatile, piesele de rezistență vara vor fi mereu rochiile. Așa că una dintre cele 3 ținute confortabile alese pentru acest articol include una dintre cele mai frumoase rochii pe care le-am văzut oriunde în ultimii ani.

Rochia fără mâneci este ideală vara și poate fi asortată ușor unei jachete, în serile răcoroase. Unde mai pui că aceasta e pur și simplu superbă?

3 ținute confortabile: fustă gogoșar

Recunoaștem că fustele gogoșar se numără printre piesele noastre preferate în orice anotimp, pentru că acestea sunt și confortabile, și extrem de feminine. În plus, arată bine pe majoritatea siluetelor și sunt niște piese de tranziție excelente, putând fi purtate și în serile răcoroase de vară, dar și primăvara și toamna.

Acestă fustă gogoșar este chiar mai mult decât atât și duce conceptele de confort și versatilitate la un alt nivel. Poate fi purtată ușor la birou, dar și la o întâlnire romantică.

Citește și: Victoria’s Secret…

*Renata Stan și casa Renee Design se numără printre deginerii români pe care îi iubim din tot sufletul, dar acest material NU a fost realizat în parteneriat cu ea, ci constituie o recenzie onestă a unor piese vestimentare superbe. Vă încurajăm să le descoperiți!

Fotografii: Mirela Savu

Model: Andreea Nebunu

Fashion & Accessories

2 Replies to “3 ținute confortabile Renee Design ideale vara”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.