Cum se face nodul la cravată rapid și ușor. Descoperă mai departe soluția ideală chiar și pentru cei mai neindemânatici dintre voi.

Cravata reprezintă un accesoriu de bază din garderoba masculină, însă nu numai. Este esențial să știi ce să faci atunci mai ai 30 de minute să ajungi la eveniment și ești în mână cu o cravată căreia vrei să-i faci nod.

Cum se face nodul la cravată rapid și ușor

Capătul lat se încrucișază peste cel îngust. Se trece capătul lat prin spatele celui îngust, astfel încât să ajungă în dreapta cu partea din spate orientată anterior. Se trece capătul lat înapoi în partea stângă prin fața capătului îngust, făcând o buclă care se menține pentru a fi folosită la final. Apoi se trece capătul lat printre gât și nod.

Vezi și: Gustos și sănătos – dieta mediteraneană cu ton

Apoi, se introduce capătul lat prin bucla făcută anterior. Se aranjează nodul pentru a-i da o formă regulată. Dacă ai realizat un nod la cravată reușit, cele două părți ale cravatei au aceeași lungime.

Tipuri de noduri de cravată

Nodul Windsor are o formă simetrică, fiind ideal pentru cravatele late. Nodul Windsor se asortează de minune cu o camașă cu guler clasic, dar si cu cele deschise, cum ar fi cele în stil italienesc.

Cum se face nodul Windsor:

Nodul jumătate Windsor este mai simplu, gradul de dificultate fiind unul redus. Nodul jumătate Windsor are o formă triunghiulară și este ideal pentru a accesoriza cămășile descheiate la guler.

Cum se face nodul la cravată jumătate Windsor:

Nodul simplu este cel mai ușor de realizat, fiind extrem de versatil. Acest tip de nod se potrivește cu aproape orice tip de guler de camașă. Atunci când faci nodul simplu, trebuie să fii puțin atent/ă, astfel încât rezultatul să nu fie inestetic. Astfel, începătorii pățesc deseori ca lungimea cravatei să fie prea mare.

Cum se face un nod simplu:

Vezi și: Tu știi să împachetezi bagajul pentru orice călătorie?

How to...

One Reply to “Cum se face nodul la cravată rapid și ușor. Soluția pentru oricine – VIDEO”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *