SAGA Festival a anunţat recent că cea de-a treia ediție a festivalului este deja în pregătire şi că evenimentul va avea loc în perioada 23-25 iunie la Romaero Băneasa. În 2023, cunoscutul festival din Bucureşti promite peste 150 de artiști, o producție impresionantă, scene grandioase, surprize și multă distracție pe durata celor trei zile de show. Peste 200.000 de persoane sunt aşteptate să participe la festival anul acesta, iar vestea bună este că vor avea posibilitatea de a-şi cumpăra biletele în rate.

Bilete în rate la SAGA Festival

La cererea publicului, SAGA Festival a anunţat că reintroduce Payment Plan, un produs prin care abonamentul pentru cele 3 zile de distracție poate fi achiziționat la un preț special, cu doar 5 euro depozit și 4 rate egale. Astfel, prețul final al biletului este de 80 de euro. Conform organizatorilor, aceasta este cea mai avantajoasă ofertă a unui festival care în doar câteva zile de la lansare a fost deja „asaltat” de accesări de la aproximativ 3.000 de persoane.

Ce ar trebui să ştii despre acest festival

SAGA Festival este primul festival din România care a introdus payment plan încă de la prima ediție, tocmai pentru a permite cât mai multor oameni accesul la această experiență intensă de 3 zile. Evenimentul promite muzică electronică şi apariţii ale celor mai cunoscuți artiști și DJ din lume.

”Ne dorim ca și în 2023, cât mai mulți iubitori de muzică să facă parte din universul SAGA, să trăiască 3 zile pline de momente unice create de cei mai mari artiști ai lumii, așa că am reintrodus payment plan, pentru a putea fi accesibil oricui dorește să își înceapă vara alături de noi la Romaero.”

Allan Hardenberg, CEO ALDA

Află mai multe!

Detalii despre festival şi bilete poţi găsi direct pe site-ul acestuia https://www.sagafestival.com/tickets/

Citeşte şi: Răzvan…

Citeşte şi: Festivalul…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *