Chiar și în vreme de pandemie, noi, adeptele sexului frumos, vom încerca pe cât de mult cu putință să ne adaptam ultimelor tendințe ale modei, alegând un costum de baie care să ne pună cât mai bine formele în evidență și care să nu lase la vedere punctele slabe care adesea ne scad stima de sine cu privire la propriul corp.

Am învățat de-a lungul timpului că noi suntem frumoase, cu adevărat frumoase, indiferent de forma fizică. Perfecțiunea relativă sau, mai bine zis, imperfecțiunile contribuie la acel tot unitar unic care ne diferențiază între noi și care ne fac tot mai speciale. Silueta 90-60-90 nu este un must-have și nici o tendință care ar trebui impusă. Doamnelor, în primul rând iubiți-vă voi așa cum sunteți, pentru ca și ceilalți să vă returneze iubirea și aprecierea pe care o emanați prin toți porii!

Cât despre silueta la mare și modul în care un costum de baie se va așeza pe voi și cum vă va îmbrațișa formele, v-am pregătit și un mic ghid de alegere a costumului perfect.

Cum să alegi un costum de baie în funcție de siluetă

Silueta cu bust generos

Bustul generos face corpul frumos! De aceea e plăcut să-i oferim o îmbrățișare aparte printr-o alegere corespunzătoare. Dacă vă înscrieți în această categorie vă recomand un costum de baie din două piese cu sistem reglabil, pe care să-l puteți aranja în funcție de generozitatea bustului. De altfel, dacă preferați costumele de baie uni, puteți opta pentru un model clasic, minimalist, care să vă pună în valoare silueta.

Costum de baie pentru siluetă cu bust generos

Citește și: Vacanță în Nessebar…

Silueta generoasă

O vorbă mai veche spunea că vom găsi întotdeauna într-un corp generos și un suflet pe măsură. Iar acesta poate fi pus cu ușurință în evidență cu ajutorul unui costum de baie îndrazneț, jucăuș, în două culori sau cu o talie înaltă ce ajută la mascarea imperfecțiunilor și la modelarea corpului sub forma unei clepsidre.

Costum de baie pentru siluetă generoasă, cu slip înalt

Silueta tip clepsidră

Doamnele și domnișoarele cu o siluetă de tip clepsidră își pot pune în valoare corpul cu măiestrie alegând costum de baie întreg, poate chiar îndrăzneț și cu un decolteu cât mai adânc, pentru a pune bustul în valoare. De asemenea, ele pot alege un costum de baie din două piese, cu slip-ul ajustabil.

Costum de baie pentru siluetă tip clepsidră

Silueta atletică

Frumoasele atletice își pot expune silueta de vis cu ajutorul unor costume de baie impresionante, cu cât mai multe detalii, astfel încât să obțină puțin boost exact acolo unde este nevoie. Dacă aveți un bust mic puteți opta pentru un model cu volănașe în partea superioară, iar dacă nici șoldurile sau posteriorul nu nu sunt generoase, puteți alege un slip cu astfel de elemente.

Costum de baie pentru siluetă atletică

Citește și: 3 produse utile…

Voi în ce tip de siluetă vă regăsiți?

Fashion & Accessories

One reply to “Cum să alegi un costum de baie în funcție de siluetă”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.