Dacă sunt oameni dedicați cuibărelii în activități casnice, menținerii curățeniei și ordinii în casă și printre haine, eu recunosc că jonglez cu greu aceste sarcini. Adesea mi se pare dificil să-mi încep dimineața cu misiuni amestecate, jonglând între cele de birou și cele de acasă. De aceea recunosc fără rușine că, pentru mine, o curățătorie haine și covoare este adesea cel mai bun prieten. Mai ales dacă prețurile sunt prietenoase, curățătoria este ecologică și are mai mare grijă decât mine la spălarea materialelor prețioase: mătase, angora sau piele naturală.

Curățătorie haine și covoare: reducere -20% în luna august

Luna august mi se pare ideală pentru o curățenie generală, poate chiar mai bună decât tradiționalele perioade ale Paștelui și Crăciunului. Schimbarea sezoanelor înseamnă și o schimbare de haine, iar începerea școlii înseamnă, pentru mulți, șanse mai mari de murdărire a covoarelor și accesoriilor din casă. De aceea mă încântă orice reducere aplicată la sfârșit de sezon, mai ales dacă este completă. Adică dacă aceasta include atât reducere la curățarea hainelor, cât și la curățarea covoarelor.

Citește și: Haine și accesorii…

Blue Lagoon – Curățătorie Ecologică propune o super ofertă în luna august, ideală pentru toți leneșii preocupați de frumos și curat.

De ce am ales să scriu despre oferta Blue Lagoon?

Mi se pare important să menționez faptul că oferta Blue Lagoon este ideală pentru oamenii cu adevărat ocupați, pe care eu îi numesc în infinită glumă leneși. Asta înseamnă că reducerea de 20% este disponibilă atât la punctele de lucru, unde poți duce și de unde poți ridica chiar tu hăinuțe și covoare, cât și prin serviciul de colectare și livrare gratuită. Pentru că da, Blue Lagoon oferă colectare și livrare free în București și în Ilfov, în limita a 15 km, la o comandă minimă de 60 lei.

Citește și: Cum să alegi…

Ce ar mai trebui să știi când vine vorba de o curățătorie haine și covoare

E util să menționez că detergenții dezinfectanți folosiți în procesul de curățare trebuie să aibă avizul Ministerului Sănătății AVIZ 3663BIO/02/12.24. De asemenea, e important de știut nu doar că o curățătorie pricepută este un aliat de nădejde când vine vorba de pete pe haine din materiale prețioase, dar și o investiție în viitorul acestora. În plus, ar fi util să te asiguri si tu, indiferent ce curățătorie alegi, că dezinfectarea punctelor de lucru și a mașinilor se face atât cu substanțe biocide/virucide, cât și cu tehnologie UVC.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *