COS și designerul Reece Yeboah au pus bazele unei noi colaborări pentru a lansa o nouă colecție în ediție limitată, intitulată Metamorphosis. Dezvoltată alături de COS, noua colecţie demonstrează evoluția creativă a lui Yeboah. Aceasta combină limbajul creativ unic al fiecărei mărci și marchează o revenire la modele născute din experiențele din viața fondatorului Reece Yeboah. Combinând îmbrăcămintea de stradă de lux cu croieli contemporane, abordarea personalizată a designului are ca rezultat o colecție unică, care combină funcționalitatea cu stilul.

Despre designerul Reece Yeboah

Trimis în Ghana la vârsta de unsprezece ani, Yeboah a trecut printr-o fază de tranziție care i-a schimbat parcursul profesional. Astfel, el a revenit în Londra cu un bagaj bogat în înțelepciune, valori și dorința de a-și pune amprenta asupra lumii. Yeboah a apreciat frumusețea călătoriei sale din Londra în Ghana și înapoi şi a reuşit să transforme durerile personale în inspiraţie şi creativitate profesională. Acum, designerul speră să-i inspire pe alții să-și găsească puterea şi să demonstreze generației următoare că este posibil să depășești numeroase obstacole și greutăți.

Despre colecţia Metamorphosis

Procesul de proiectare a colecţiei Metamorphosis şi-a propus să descrie călătoria lui Reece și complexitatea vieții sale, încorporând mai multe straturi de descoperire. Rezultatul este o colecție care evocă trecutul designerului și proiectează viitorul. Colecţia Metamorphosis cuprinde peste patruzeci de piese vestimentare. Fiecare dintre acestea este inspirată de îmbrăcămintea pentru bărbați şi cuprinde accesorii unisex. În plus, noua colecţie realizată alături de COS creează un adevărat butterfly effect: micile detalii ajung să aibă un impact semnificativ asupra designului final. Piesele vestimentare din această colecţie sunt versatile şi au croieli moderne, ideale pentru ocazii speciale şi pun în valoare individualitatea și pe autenticitatea.

Declaraţiile creatorilor

Directorul de design al COS, Karin Gustafsson, a declarat: „Ceilalți ne inspiră întotdeauna – colaborarea cu YEBOAH ne-a permis să explorăm inspirația lui Reece și ne-a încurajat să ne imaginăm design-urile noastre într-o nouă perspectivă. Îmbrățișând sinergia dintre două arii diferite ale aceleiași industrii, sperăm să inspirăm și să aducem comunitățile noastre împreună.”

„COS a fost pe radarul meu de ceva timp și invers – au văzut ce făceam cu Saint anterior și, în cele din urmă, ne-am conectat pentru a discuta această colaborare – restul este istorie. Cred că COS este cel mai bun în ceea ce privește calitatea accesibilă și am văzut o oportunitate de a combina calitatea cu creativitatea inovatoare. Împreună, prin contopirea mărcilor noastre putem ajunge la noi audiențe”, a declarat Reece Yeboah, fondatorul YEBOAH.

Colecția capsulă va deveni disponibilă la nivel global pe cos.com și în magazine selectate pentru o perioadă limitată.

Citeşte şi: Ce aduce…

Citeşte şi: Alexandra…

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *