COS și LINDA FARROW au anunţat lansarea unei colecții capsulă de ochelari de soare iconici, în ediție limitată, cu design retro și manufactură de calitate. Îmbinând identitățile creative ale celor două branduri, noua colecţie alătură designul atemporal și inovator al brandului de modă londonez COS și designul îndrăzneț și rafinat al ochelarilor semnați de brandul LINDA FARROW.

Ce ar trebui să ştii despre noua colecţie

Colecția de zece piese prezintă modelele favorite, modificate din colaborarea de debut COS şi LINDA FARROW, dar şi modele de arhivă, reconfigurate. Ochelarii emblematici Linda Farrow – ’70, supradimensionați, au fost reimaginați cu rame transparente colorate, evocând un sentiment de nostalgie. Modelul aviator tortoiseshell a fost reproiectat cu lentile în gradient, şi fac parte din noua colecţie, alături de modelul cu rame ovale ușor curbate și modelul cat-eye, care îmbină farmecul old-school cu tendințele actuale.

Ochelari de soare: cum alegi perechea potrivită

Lansarea noii colecţii COS și LINDA FARROW ne dă ocazia să prezentăm câteva sfaturi utile pentru alegerea corectă a ochelarilor de soare:

În primul rând, trebuie să ţinem cont de protecția oferită împotriva razelor UV. Ochelarii de soare ar trebui să ofere protecție împotriva razelor UVA și UVB, care pot cauza leziuni ale ochilor și ale pielii din jurul lor. De aceea, trebuie să verificăm întotdeauna eticheta ochelarilor, pentru a ne asigura că aceștia întrunesc toate standardele de calitate.

Mai mult, trebuie să ne asigurăm că alegem o pereche de ochelari de soare care se potriveşte fizionomiei noastre. Ochelarii care sunt prea strâmți pot cauza disconfort, în timp ce ramele prea largi pot permite razelor să pătrundă în ochi. Întotdeauna este bine să optăm pentru o pereche care se potrivește confortabil pe puntea nasului și care nu alunecă la mişcări bruşte.

Un alt aspect important de care ar trebui să ţinem cont este calitatea lentilelor. Lentilele polarizate sunt ideale, mai ales la mare sau în preajma unor suprafețe reflectorizante. De asemenea, putem opta pentru lentile cu protecție împotriva zgârieturilor, ca să ne asigurăm că ochelarii rămân în stare bună cât mai mult timp.

Nu în ultimul rând, stilul este un factor important în alegerea ochelarilor de soare potriviți, noua colecţie COS și LINDA FARROW fiind ideală din acest punct de vedere.

Pe scurt

Focusul colecției COS și LINDA FARROW este pe detalii și manufactură, iar acest lucru poate fi observat în decupajele aurii și argintii ce adaugă o notă contemporană stilului clasic. Mai mult, este bine să ştim că toţi ochelarii de soare au fost proiectaţi cu gândul la longevitate și funcționalitate, iar lentilele oferă protecție UV 100%. Fiecare pereche de ochelari vine cu o husă de protecție și un material special pentru menţinerea lentilelor curate.

Colecția este disponibilă online și în magazine selectate pentru o perioadă limitată de timp.

Citeşte şi: 3 piese…

Citeşte şi: 3 piese…

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *