Luna decembrie a devenit sinonimă cu perioada sărbătorilor de iarnă, încă de la începutul ei. Rochii de seară strălucitoare, pantofi cu tocuri aproape prea înalte şi un nou motiv de a purta catifea – toate se numără printre mofturile de sezon. Cu toate acestea, noi ştim că este important nu să cumpărăm multe lucruri strălucitoare, ci să alegem piese atemporale, de calitate şi numai bune de purtat iarna. De aceea vă prezentăm 3 piese vestimentare ideale în luna decembrie şi pentru o iarnă şic:

Geaca MYSHELTER COLD.RDY de la adidas

Parte din noua colecţie lansată recent de adidas, geaca MYSHELTER COLD.RDY este disponibilă în mai multe variante, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Aceasta are o croială modernă şi minimalistă, fiind creată special pentru generația Z, la fel ca majoritatea obiectelor care fac parte din noua colecţie. Astfel, adidas şi-a propus să îndeplinească visurile şi nevoile fanilor mai tineri, oferindu-le piese exact aşa cum îşi doresc: cu accent pe confort și flexibilitate.

Geaca MYSHELTER COLD.RDY de la adidas face parte dintre cele 3 piese vestimentare ideale în luna decembrie pentru că îmbină designul modern cu versatilitatea și protecția la intemperii. Aceasta este disponibilă în magazinele adidas din întreaga ţară.

Blugii Ribcage Bells de la Levi’s

Anii ’70 sunt celebri pentru mai multe evenimente: Războiul din Vietnam, scandalul Watergate şi Revoluţia din Iran. În modă, însă, anii ’70 înseamnă mai ales continuarea trendurilor hippie din deceniul anterior, cu un plus de culoare, dar şi cu accent pe bluzele tip ie, rochiile înflorate şi blugii evazaţi. Inspirându-se din această perioadă, Levi’s a lansat recent Levi’s a lansat campania ”It’s Giving Season”, în colaborare cu Emma Chamberlain, care drept piesă centrală noul model de jens Ribcage Bells. Vorbim aici despre o reinterpretare a pantalonilor cu talie înaltă, evazaţi, din anii ’70.

Blugii Ribcage Bells de la Levi’s fac parte din cele 3 piese vestimentare ideale în luna decembrie, conform revistei Flawless, pentru că sunt disponibili într-o gamă diversă de culori și materiale, oferind un plus versatilitate. Puteţi descoperi întreaga colecţie în magazinele Levi’s și online pe levis.com.

Ghete de iarnă de la DEICHMANN

Cizmele şi ghetele de iarnă se numără, cu siguranţă, printre cele mai dorite articole în sezonul rece. Însă atunci când vine vorba de sărbătorile de iarnă, multe femei se gândesc că trebuie să sacrifice confortul în favoarea unui look elegant, ideal pentru petreceri. Vestea bună este că nu trebuie neapărat să alegem între cele două! Noua colecţie de ghete de iarnă de la DEICHMANN propune modele diferite, pentru toate gusturile, care îmbină confortul şi protecţia la frig cu look-ul modern sau elegant, după caz. În plus, multe modele se potrivesc de minune cu blugii de mai sus!

Ghetele de iarnă de la DEICHMANN fac parte dintre cele 3 piese vestimentare ideale în luna decembrie, alese de redacţia revistei Flawless, pentru că îmbină accentele fashion cu durabilitatea şi calitatea. În plus, sunt disponibile la un preţ convenabil, AICI.

Citeşte şi: 3 piese…

Citeşte şi: Sezonul rece…

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *