Piesele vestimentare ideale pentru luna noiembrie depind în mare măsură de climatul și temperaturile specifice zonei în care locuim, lucrăm sau călătorim. În România, temperaturile specifice acestei perioade pot varia semnificativ de la o regiune la alta, iar asta înseamnă că este recomandabil să ne îmbrăcăm în straturi şi să apelăm la accesorii vestimentare ideale în sezonul rece, aşa cum sunt pantofii sport sau ghetele, dar şi mănuşile, pălăriile şi fularele. În plus, luna noiembrie aduce adesea cu ea ploi și vreme umedă, aşa că trebuie să ne asigurăm că avem la dispoziţie jachete impermeabile, pentru a ne proteja de umezeală.

Hai să descoperim împreună 3 piese vestimentare ideale în luna noiembrie, care au şi avantajul de a fi în trend anul acesta:

Jacheta cu două feţe Sherpa Reversible Swing Trucker de la Levi’s

Putem înfrunta sezonul rece cu o serie de piese vestimentare care impresionează prin culoare, aspect oversized și multilayering. În acest joc al materialelor și texturilor, Levi’s se alătură cu o nouă colecție de articole outerwear superbe. Din aceasta fac parte jachetele Pillow Bubble Vest și Western Puffer, care vor asigura un aspect confortabil și călduros, dar şi modelele modelele Big Foot Sherpa, ideale pentru cei care vor să-şi pună în evidenţă stilul vestimentar unic.

Printre cele 3 piese vestimentare ideale in luna noiembrie şi recomandate de revista Flawless se numără şi jacheta cu două feţe Sherpa Reversible Swing Trucker de la Levi’s, care are avantajul de a putea fi asortată la ţinute foarte diferite.

Pantofi sport Rivalry Low de la Adidas

Pantofii sport sunt accesorii vestimentare importante în orice sezon, dar mai ales primăvara şi toamna. Vestea bună este că adidas a creat de-a lungul timpului modele emblematice atât de frumoase, încât brandul a ajuns sinonimul conceptului de pantofi sport. Rivalry este unul dintre modelele iconice create de adidas şi, deşi vorbim despre pantofi sport creaţi special pentru terenul de baschet, aceştia au ajuns să fie purtaţi peste tot.

Modelul Rivalry Low de la Adidas face parte dintre cele 3 piese vestimentare ideale in luna noiembrie şi recomandate de revista Flawless pentru că vorbim despre un model inspirat de efortul oamenilor de a-și întrece limitele. Acesta, dar şi multe alte alternative din gamele Superstar, Samba, Gazelle și Rivalry sunt disponibile în magazinele adidas Originals din întreaga țară.

Poncho cadrilat de la Reserved

În luna noiembrie, unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ţinem cont este sfatul de a ne îmbrăca în straturi care pot fi schimbate cu uşurinţă. Chiar şi aşa, nu este mereu uşor să găsim acele piese vestimentare care pot fi purtate în straturi. Noua colecţie Reserved este de mare ajutor în acest sens, căci ea cuprinde o serie de articole vestimentare cu aspect minimalist, atemporal, menite să ne evidențieze silueta și să ne pună în valoare trăsăturile unice.

Poncho-ul cadrilat de la Reserved se numără printre cele 3 piese vestimentare ideale in luna noiembrie şi recomandate de revista Flawless pentru că este o piesă esenţială în orice garderobă, mai ales dacă vrem să ne îmbrăcăm în straturi!

Citeşte şi: Veranda Mall…

Citeşte şi: Sezonul rece…

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *