Black Friday 2019 se va desfășura, la eMAG, pe 15 noiembrie, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri pregătite special pentru această zi, cunoscută și drept Vinerea Neagră. Până în prezent, alți retaileri nu au anunțat dacă vor desfășura campaniile de reduceri în aceeași zi cu liderul pieței.

eMAG Black Friday 2019

Retailerul online eMAG a stabilit data Black Friday din acest an. Aceasta va fi 15 noiembrie, o singură zi, în weekendul liber între cele două tururi ale alegerilor prezidențiale, a anunțat Iulian Stanciu, CEO-ul companiei.

Printre produsele care se regăsesc în oferta de Black Friday în România se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive. Totodată, vor fi disponibile electrocasnice, accesorii pentru casă și gradină, produse de îngrijire personală, mobila, jucării și anvelope.

Ce trebuie să faci dacă vânezi reducerile

Așa cum ne-am obișnuit din anii precedenți, în momentul în care se dă startul reducerilor, stocul produselor dispare destul de repede, așa că reprezentanții magazinului online recomandă să ai aplicația eMAG actualizată, împreună cu toate datele personale, respectiv adresele de livrare, completate în contul tău de client.

De asemenea, pentru a plăti rapid produsele comandate, utilizatorii pot salva cardul bancar în contul de client eMAG.

După plasarea comenzii, produsele selectate sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier sau la un oficiu poștal, Produsele comandate de la partenerii eMAG Marketplace se livrează direct de către aceștia, prin curier. Acestea nu se pot ridica personal, iar costul de livrare este comunicat înainte de finalizarea comenzii plasate de Black Friday 2019.

Termenul de Black Friday, sau Vinerea Neagră, își are originile în Statele Unite ale Americii, fiind asociat unei zile de la finalul lunii noiembrie, atunci în care magazinele au lichidări de stoc.

Popularitatea de care s-a bucurat acest fenomen în America i-a determinat și pe retailerii din alte țări să preia conceptul de Vinerea Neagră. Așa s-a întâmplat și în România, unde eMAG a introdus conceptul de Black Friday în toamna anului 2011.

Vezi și: Cum se face nodul la cravată rapid și ușor. Soluția pentru oricine – VIDEO

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *