Amazon lansează primul Kindle pentru copii. Gigantul american a prezentat noua versiune a cititorului său de cărţi electronice, aceasta fiind proiectată, pentru prima dată, special pentru cei mici.

Noul Kindle Kids Edition include o husă de protecţie şi un abonament gratuit timp de un an la o versiune pentru copii a librăriei Kindle, a precizat compania, citată de Press Association.

Primul Kindle pentru copii vine cu “o garanție fără griji”

Amazon a anunțat că noul dispozitivul are ”o garanţie fără griji” timp de doi ani, timp în care proprietarii pot beneficia de înlocuirea e-reader-ului oricând în această perioadă fără costuri suplimentare în cazul pierderii sau deteriorării. Totodată, noua versiune include opţiunea de control parental astfel încât adulţii să poată monitoriza activitatea copiilor.

”Kindle Kids Edition transformă lectura într-o activitate plăcută, oferind recompense pentru progres în scopul motivării cititorilor să termine următorul capitol, precum şi opţiuni ca Word Wise şi Vocabulary Builder, create pentru a-i ajuta pe micii cititori să-şi dezvolte abilităţile de citire şi înţelegere”, a declarat directorul departamentului de dispozitive al Amazon pentru Europa, Eric Saarnio.

Spre deosebire de o tabletă, dispozitivul Kindle este conceput doar pentru citit, ceea ce înseamnă că copiii se pot “pierde” într-o carte bună, mai degrabă decât să fie distrași de videoclipuri sau jocuri.

Amazon lansează primul kindle pentru copii 2

Kindle – dispozitivul care îți aduce mii de cărți în buzunar

E-reader-ul Kindle este în continuare unul dintre cele mai cunoscute şi populare dispozitive ale Amazon, oferind o autonomie a bateriei de mai multe săptămâni şi acces la mii de cărţi într-un singur loc. Compania vinde milioane de unități anual, tehnologia Paperwhite fiind una revoluționară în domeniu, cititul în lumina soarelui nemaifiind o problemă.

Versiunea pentru copii va fi pusă în vânzare începând cu 30 octombrie în Marea Britanie. Așteptăm cu interes vânzarea dispozitivului și în România 🙂

Vezi și: Top 3 cărți de citit iarna

Sursa info: Agerpres. Sursa foto: Amazon

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *