Alexandra Ungureanu devine vocea și imaginea televiziunii DIVA România în această primăvară. Prin materiale video speciale difuzate pe postul tv, în mediul digital și social media, Alexandra va transmite publicului mesajul campaniei: DIVA sărbătorește femeile în fiecare zi! Aflăm mai multe despre Alexandra Ungureanu, dar și despre campania televiziunii DIVA România, într-un interviu exclusiv. Vorbim despre muzică, inspirație, feminitate și tot ce e autentic, dar și despre noi proiecte.

Dragă Alexandra, ce te-a motivat să începi colaborarea cu DIVA România pentru proiectul “Sărbătorim femeile în fiecare zi”?

Mi se pare o campanie foarte frumoasă și entuziastă, pentru o primăvară care să pună zâmbetul pe buzele femeilor, să le inspire, să le facă să se simtă încrezătoare și apreciate. Pentru că e ceva ce mi-aș dori să mi se întâmple și mie, să fiu sărbătorită în fiecare zi.

Ce femei te inspiră și te-au inspirat?

Mama mea, profesoarele minunate pe care le-am avut, primii idoli din muzică: Angela Similea, Shania Twain, Marie de la Roxette. Mă inspiră Audrey Hepburn, Prințesa Diana, Jesse Ware, Roisin Murphy, Natalie Portman, Meryl Streep, Michelle Obama, Malala Yousafzai. Mă inspiră femeile simple pe care le întâlnesc, care au un mesaj onest de transmis, de la diferite stări, experiențe care le-au marcat, la frici, dureri sau speranțe.

Care consideri că sunt atuurile unei femei “flawless”?

Naturalețea și încrederea în ea.

Ce noutăți le poți comunica cititorilor noștri despre tine?

Cel mai recent proiect al meu este un vlog în care sunt surprinse călătoriile mele prin țară, la cules de folclor autentic și povești de demult, în vizită la rapsozi populari. Proiectul se numește FolkloRecuperator Sessions și am pornit cu el inițial pentru sufletul meu, pentru a explora o zonă care mă emoționează tot mai mult în ultima vreme, dar și ca documentare pentru muzica mea.

Anul trecut am lansat un nou proiect care îmbină sound-ul electro-pop cu elemente de folclor autentic, din care au făcut parte piesele “Bate, bate” (feat. Marius Moga), “Vântule” și “Iarna mea” – alături de actorul Marius Manole.

Cum îți sărbătorești tu feminitatea în aceste zile, în care punem femeile pe primul plan?

Cu zâmbet, cu încredere în mine, cu inspirație și entuziasm pentru lucrurile pe care le fac, înflorind, alături de bărbatul care știe să mă iubească și să mă aprecieze.

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *