Vara a venit rapid și pare să treacă ușor. Nu mai avem nici timp, nici libertatea de care ne bucuram în anii anteriori. Însă asta nu înseamnă că ar trebui să renunțăm la mici bucurii, așa cum sunt noutățile în materie de beauty sau fashion. Din contră! Devine din ce în ce mai important să ținem aproape tot ce e frumos și să nu uităm să spunem DA! micilor capricii. Mi-am propus să prezint câteva noutăți în materie de beauty pe care trebuie să le încerci și tu în vara lui 2020.

Citește și: 5 greșeli de stil…

UFO Farm to Face de la FOREO

Colecția UFO Farm to Face de la FOREO reprezintă un mod ideal de a îmbina extractele naturale cu tehnologia modernă. Aceste măști de față compatibile cu aparatele UFO sunt disponibile în magazinele Douglas și conțin ingrediente proaspete, ideale pentru a regenera tenul odată cu venirea verii.

Apa micelară Hyfac Woman

Această apă micelară de la Hyfac este ideală pentru pielea mixtă datorită faptului că ea conține extract de Camellia Sinesis. Pe românește, plantă de ceai, aceasta reduce petele și roșeața și uniformizează pielea. De asemenea, este un produs dermatocosmetic ideal pentru toți cei cu pielea foarte sensibilă, fiind testat dermatologic și oftalmologic. Vestea bună? Are reducere de 50% pe dermacare.com.ro și un preț extrem de prietenos: doar 14,05 lei!

www.dermacare.com.ro

Nomazii apelor, o nouă campanie de la Maria Nila

Maria Nila subliniază importanța protejării oceanelor lumii prin donarea profiturilor realizate din vânzările produselor care au fost utilizate pentru crearea coafurilor din campania Nomazii apelor către The Perfect World Foundation și proiect lor SAVE THE OCEANS. Toate coafurile au fost create folosind la bază Maria Nila – Ocean Spray, Salty Mist și Salty Cream, produse care se potrivesc perfect pentru toate tipurile de păr. Disponibile online pe www.marianila.com.

Ser intensiv calmant pentru ten sensibil

Pielea sensibilă este afectată cel mai tare de schimbările de temperatură, dar și de expunerea la soare și intemperii. De aceea, nu putem să scriem despre noutăți în materie de beauty fără să includem acest Ser intensiv calmant de la Apiterra, cu miere și lăptișor de matcă din Transilvania. Are 99% ingrediente de origine naturală și e produs la rece, cu drag, chiar în România.

www.apiterra.ro

Citește și: Vine vara!

Beauty & Make-up

2 Replies to “4 noutăți în materie de beauty pe care trebuie să le încerci”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *