Nu mă așteptam să trăiesc vara lui 2020 așa cum este. Nu mă așteptam să-mi lipsească nici plimbările lungi, nici aglomerația, nici îmbrățișările. Mă așteptam să mă plâng de prea mult, nu de prea puțin. Fiindcă militez adesea pentru mai puțin, mai ales la capitolul apropiere. Pentru că, în adâncul sufletului, cred în distanțare, fie ea socială sau nu, în frumusețe și în liniște. Sunt puține lucruri care au rămas așa cum imi doream, așa cum ne doream cu toții. Și sunt multe lucruri aparent normale, care ne lipsesc însă. De aceea e mai important ca oricând să ne bucurăm de frumusețe, de accesorii de vară de care le putem purta pe malul mării. Și de cărți.

Un rucsac pentru un zâmbet!

„Regatul meu pentru un cal,” spunea Richard al III-lea. N-aș merge atât de departe și nici nu prea aș avea cum: sunt regina care stăpânește doar propriile cuvinte. Și am doar motani pe post de dragoni, chit că îi bănuiesc de hrană pe bază de jăratec, uneori. Recunosc însă că mi-a smuls un zâmbet noul rucsac de la Deichmann. Împaca bine obsesia mea pentru dungi cu dulceața rozului. Și mă face să zâmbesc, lucru rar în această perioadă dificilă.

O lectură care să potolească dorul de ducă

Am cumpărat o selecție a poeziilor lui C. P. Cavafy de la Muzeul de Artă Cicladică din Atena, fără să știu că va trece mult timp până voi ajunge iar acolo. Indiferent dacă subiectul său este istoric, filosofic sau senzual, vocea poetică a lui Cavafy rămâne unică și-mi potolește dorul de ducă și foamea de altceva. Mă bucur ca un copil de această carte pe care n-am terminat-o încă și savurez fiecare poezie în parte. Știu că pare ciudat să adaug o carte în topul cu accesorii de vară, dar mai știu și că frumusețea începe din interior.

Citește și: Vine vara!

O pereche de sandale comode

Orice pereche de sandale trebuie să îndeplinească 2 condiții: să fie suficient de înalte încât să nu par chiar Piticot, lângă companionul meu de 1,92 m, și suficient de comode încât să rezist cu brio plimbărilor lungi pe malul mării și aiurea. Modelul de la Deichmann îmi place pentru că e bicolor, din materiale naturale și cu aspect plăcut. În plus, platformele sunt comode, iar prețul e prietenos cu bugetul: 119 lei. Nu puteau lipsi din topul cu accesorii de vară!

Citește și: Gabriela Atanasov, Sweet Paprika…

 

Fashion & Accessories

One reply to “3 accesorii de vară de care te poți bucura și tu pe malul mării”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *