Odată cu venirea primăverii, cel puţin pe hârtie, ne gândim cu toţii la frumuseţe, renaştere şi înnoire. Când vine vorba despre aspectul fizic, asta înseamnă alegerea unor produse şi tratamente potrivite cu acest sezon şi, mai ales, cu tipul nostru de piele şi de păr. Fie că vorbim despre măşti de faţă create uşor în propria bucătărie, despre o nouă culoare a părului sau despre moduri utile în care putem reduce stresul şi anxietatea, este important să alegem produsele şi ritualurile potrivite pentru noi. Iată 3 noutăţi pentru frumuseţe şi stare de bine menite să vă inspire să faceţi alegeri inspirate în martie 2022.

Masca facială potrivită

De multe ori, ne dorim o mască facială naturală, dar şi un tratament facial ca la dermatolog. Acum nu mai trebuie să alegem între cele două pentru că natura și tehnologia nu se mai exclud reciproc în rutina zilnică de îngrijire a pielii. Baza de mască Imagination de la FOREO ne ajută să ne pregătești masca ideală, cu ingredientele noastre preferate, proaspete şi uşor de găsit în propria bucătărie. În plus, această bază de mască poate fi folosită și pe cont propriu, atunci când ne dorim o hidratare a tenului în profunzime.

Baza de mască Imagination de la FOREO este disponibilă pe notino.ro şi poate fi utilizată singură sau cu dispozitivul FOREO Luna™ Play.

Citeşte şi: 3 idei…

Produse de îngrijire a părului vopsit

Când vine vorba de noutăţi pentru frumuseţe şi stare de bine, o nouă culoare de păr poate face minuni. Însă știm cât de greu e să menţinem această culoare pe termen lung, mai ales atunci când razele soarelui, spălatul și coafatul prezintă un impediment. Maria Nila vine în ajutorul nostru cu o gamă perfectă care ne ajută să protejăm părul de acţiunea radicalilor liberi, gama Luminous Color. Complexul Colour Guard și extractul de rodie ajută la reducerea pierderii culorii, menținând hidratarea părului și oferindu-i strălucirea mult visată.

Produsele de îngrijire a părului vopsit din gama Luminous Color sunt disponibile exclusiv în saloane, în magazinele Xpert Beauty și www.xpertbeauty.ro.

Suplimente împotriva stresului de la Amway

Ştim cu toţii că frumuseţea începe din interior, iar asta înseamnă că nu putem discuta despre noutăţi pentru frumuseţe şi stare de bine fără să discutăm despre managementul stresului. Dacă trecem prin momente grele şi ne este greu să ne menținem o dietă echilibrată, sănătatea noastră poate avea de suferit. De aceea, Amway Nutrilite vine în ajutorul nostru cu produse ușor de încorporat în rutina zilnică, ce se prezintă într-un format uşor de folosit și cu gust delicios. Pliculețele Less Stress, More Yes de la Amway Nutrilite se amestecă uşor cu apă ne ajută să recâştigăm echilibrul de zi cu zi, prin aportul de vitamina B2, acid folic, magneziu, iod şi roiniţă.

Pliculețele Less Stress, More Yes de la Amway Nutrilite sunt disponibile pe amway.ro.

Citeşte şi: Suplimente…

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.