Luna decembrie este una dedicată bucuriilor iernii, veseliei şi petrecerii sărbătorilor alături de familie şi de prieteni. Cu toate astea, fiind prima lună din sezonul rece, decembrie impune atenţie deosebită când vine vorba de îngrijirea pielii şi a părului cu produse specifice. De aceea, noi ne-am propus să vă prezentăm 3 idei de cadouri pentru femei ideale de sărbători, care includ produse perfecte pentru îngrijirea tenului şi a părului în sezonul rece. Hai să descoperim împreună propunerile de cadouri de la FOREO, Maria Nila şi Amway România!

Cele mai iubite produse FOREO

Știm cu toții cât de importantă este frumusețea pielii! Pentru un plus de sănătate şi frumuseţe în sezonul rece, FOREO a pregătit o serie de cadouri pentru femei care includ cele mai îndrăgite produse. Alese și combinate cu grijă, produsele din fiecare set vizează anumite probleme ale tenului, în funcție de nevoile fiecăruia. Fie că îți dorești un ten mai tonifiat, o curățare profundă sau vrei să te bucuri de o relaxare alături de măștile de față preferate, seturile de Crăciun de la FOREO sunt alegerea perfectă.

Cadourile de sărbători de la FOREO sunt disponibile pe www.notino.ro.

Cadouri pentru femei de la MARIA NILA

Ce poate fi mai frumos decât produsele tale preferate de păr la un loc? Pentru a sărbători viața sălbatică a planetei și a animalelor noastre, Maria Nila a colaborat cu artistul Cajsa Wessberg pentru a ne aduce într-o lume fantezistă și unică. Fiecare set cadou conține un șampon 350 ml și un balsam 300 ml ce vizează nevoile fiecărui tip de par, împreună cu Maria Nila Cream Heat Spray 75ml, pentru a-i oferi hrănirea și protecția de care are nevoie. Noile seturi de la Maria Nila pot constitui un cadou ideal pentru tine, dar şi cadouri pentru femei dragi ţie.

Produsele Maria Nila sunt disponibile exclusiv în saloane și în magazinele Xpert Beauty și www.xpertbeauty.ro.

Artistry Skin Nutrition™ de la Amway

Formulele din noua gamă Artistry Skin Nutrition™ de la Amway sunt create cu tehnici şi ingrediente de ultimă generație, cu scopul de a oferi soluții specifice pentru nevoile unice ale fiecărui tip de ten. Toate produsele includ ingrediente de la fermele Nutrilite™, un lider mondial în vitamine și suplimente alimentare pe bază de plante. Acestea sunt trasabile de la semințe la piele, pentru a se asigura puritatea, siguranța și eficiența ingredientelor. Astfel, formulele vegane Artistry Skin Nutrition™ pot fi cadouri pentru femei ideale în decembrie 2021, pentru că ele creează un regim de înfrumusețare personalizat care este exact ce trebuie, de fiecare dată.

Produsele Artistry Skin Nutrition™ sunt disponibil pe www.amway.ro.

Indiferent ce cadouri pentru femei alegi pentru a bucura doamnele şi domnişoarele din viaţa ta, important rămâne să oferi zâmbete şi bucurii la fiecare pas. Până la urmă, cel mai important lucru pe care îl putem oferi de sărbători este iubirea.

Citeşte şi: FOREO…

Citeşte şi: Maria Nila…

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *