A venit acea perioadă din an în care ne bucurăm de vin fiert, de cadouri și de toate lucrurile care ne fac mai frumoase. Adică de primele două, dar și de tihnă, prietenie și de dragostea celor dragi. Pe deasupra bucuriei care ne copleșește într-atât încât luăm cu asalt orașul și marile magazine, lista de cadouri de Crăciun este una dintre cele mai mari probleme, de sărbători.

Așa că m-am hotărât să scriu și eu despre cele 3 cadouri de Crăciun pentru frumusețe și stare de bine, cadouri pe care le dărui și tu unei femei speciale. Ca să fie totul ușor și rapid, le-am împărțit pe categorii și am adăugat, lângă fiecare, și o sugestie de carte.

Pentru cea mai bună prietenă

Setul LUNA play smart, Micro Foam Cleanser și sticlă de apă fără BPA de la FOREO este, după părerea mea, cel mai potrivit cadou pentru cea mai bună prietenă sau pentru sora ta. Setul include celebrul dispozitiv de curățare și îngrijire a tenului LUNA Fofo play smart, cleanserul FOREO cu micro-particule de curățare, la gramaj de 20 ml și o sticlă pentru apă, pentru a-i reaminti posesoarei cât de importantă este hidratarea. Cadoul este perfect cuprins în sticlă, ceea ce îl face ideal de pus sub brad și un must-have în geanta de sport.

Este foarte important să menționăm că micul LUNA Fofo play smart are senzori pentru a analiza tenul, un algoritm care învață și obiceiurile de skincare ale utilizatorului și care dezvoltă o rutină de îngrijire personalizată pentru tenul lui. Adică este ideal pentru o femeie inteligentă, activă și mereu pe fugă.

Pentru că nu există cadou perfect fără o carte, indiferent ce cadouri de Crăciun alegi pentru cea mai bună prietenă, nu uita să-i oferi și cartea Femei care aleargă cu lupii, de  Clarissa Pinkola Estes, ed. Niculescu.

Citește și: Top 3 cărți de citit iarna

Pentru mama ta

Un cadou de la Farmec este perfect pentru mame și mătuși dragi, care au o relație lungă și frumoasă cu acest brand românesc de succes. Casetele de cadouri disponibile includ produse din gamele: Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Hyaluron C, Gerovital H3 Classic, Gerovital H3 Derma+, Gerovital Stop Acnee, Gerovital Plant, Gerovital Beauty, Aslavital Mineralactiv și Farmec Argan Plus. Pe lângă aceste pachete speciale, clienții beneficiază de reduceri de până la 50%, valabile până la sfârșitul anului 2019, pentru o serie de produse din gama Gerovital Beauty, disponibile atât în magazinul online, cât și în cele fizice.

Produsele Gerovital Beauty pot forma cadouri de Crăciun perfecte pentru tenul matur și nu numai, însă ar trebui și ele oferite cu o carte alături. Pentru că frumusețea începe cu starea de bine, din interior. Sugerăm o carte superbă, romantică și numai bună de citit la orice vârstă: Pe aripile vântului, de Margaret Mitchell, ed. Litera. Mama ta se va bucura de acest cadou romantic și inspirat, care o va ajuta să rămână mereu tânără, trup și suflet.

Citește și: Belle de Jour

Pentru colega de birou preferată sau șefa cool

Dacă inspirația ne ajută atunci când vine vorba de o prietenă dragă sau de familie, alegerea unui cadou devine dificilă când vine vorba de Secret Santa și trebuie să facem fericită o colegă de birou. Poți opta și tu pentru unul dintre cele șase seturi superbe de Crăciun de la Maria Nila: Sheer Silver + loțiunea de mâini Breeze, True Soft + loțiunea de mâini Medow, Structure Repair + loțiunea de mâini Medow, Pure Volume + loțiunea de mâini Breeze, Luminous Colour + loțiunea de mâini Bouqet sau Head & Hair Heal + loțiunea de mâini Ginger.

Maria Nila este un brand premium care propune o gamă largă de produse de îngrijire a părului și de protecție după colorare. Produsele sunt profesionale și au fost create pentru hairstylisti, așa că vei putea oferi un cadou premium, perfect adaptat unei femei pe care o îndrăgești, chiar dacă nu îi cunoști toate preferințele. În plus, produsele Maria Nila sunt 100% vegane, sunt produse în Suedia, nu sunt testate pe animale, nu conțin sulf sau parabeni. Iar brandul îți garantează cea mai înaltă calitate atât a ingredientelor, cât și a ambalajelor.

Iar dacă vrei să-ți faci colega sau șefa cu adevărat fericită, nu uita că starea de bine începe din interior. Indiferent ce decizi în materie de cadouri de Crăciun, alege și o carte specială, care să o facă să uite de muncă. O variantă potrivită ar putea fi 16 prozatori de azi, de la ed. Humanitas.

Beauty & Make-up

5 Replies to “3 cadouri de Crăciun pentru frumusețe și stare de bine”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.