Ziua Internațională a Veganilor se sărbătorește în fiecare an, pe 01 noiembrie. Pentru a contribui la protejarea rinocerilor pe cale de dispariție, Maria Nila lansează o inițiativă, în colaborare cu The Perfect World Foundation.

Astfel, în perioada 1 – 10 noiembrie, Maria Nila va dona profitul aferent comenzilor efectuate pe marianila.com către sanctuarul de rinoceri.

Semnal de alarmă pentru situația rinocerilor

Astăzi, foarte puțini rinoceri supraviețuiesc în afara parcurilor naționale și a rezervațiilor din cauza braconajului. Din momentul în care mama a fost ucisă, puiul de rinocer trebuie să fie salvat în 24 de ore pentru a supraviețui. Împreună cu organizația de caritate pentru animale salbatice The Perfect World Foundation, va contribui la sprijinirea Sanctuarului pentru rinocerii sălbatici, în demersul acestuia de salvare a rinocerilor orfani. Acest lucru se realizează prin oferirea unui mediu sigur, unde animalele pot crește și se pot reproduce, fiind astfel asigurată existența lor în Africa.

Maria Nila este de părere că animalele nu trebuie să sufere din cauza vanității umane, motiv pentru care produsele din gama pentru îngrijirea părului sunt 100% vegane. Valorile brandului Maria Nila se învârt în jurul contribuției în diverse moduri pentru a trăi într-o lume mai prietenoasă.

Ziua Internațională a Veganilor – o mișcare globală

Ziua Internațională a Veganilor este o mișcare globală care sărbătorește beneficiile veganismului pentru oameni, animale și mediu. În acest an, Maria Nila a decis să tragă un semnal de alarmă cu privire la rinocerii pe cale de dispariție.

Sanctuarul pentru rinoceri sălbatici este situat în Mpumalanga, Africa de Sud, unde centrul de tratament și reabilitare poate oferi ajutor animalelor rănite sau orfane până cănd starea lor permite eliberarea în sălbăticie, într-o zonă protejată, departe de potențialii braconieri și alte amenințări.

Împreună putem face o schimbare. Citește mai multe despre program aici: theperfectworld.com/savetherhino

Maria Nila – produse de calitate pentru o dezvoltare durabilă

Maria Nila oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului și protecție a culorii acestuia, destinate hairstyliștilor din întreaga lume. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, produse în Suedia, fiind netestate pe animale. Acestea nu conțin sulf sau parabeni, garantând cea mai înaltă calitate atât a ingredientelor cât și a ambalajelor.

Totodată, produsele Maria Nila sunt certificate de Leaping Bunny, Peta și Vegan Society, toate ambalajele produselor fiind compensate climatic prin Plan Vivo.

Produsele pentru îngrijirea părului Maria Nila sunt disponibile exclusiv în România la profihairshop și online pe profihairshop.ro și www.marianila.com.

Vezi și – Studiu: O gândire pozitivă îți asigură o viață mai lungă

Beauty & Make-up

2 Replies to “Ziua Internațională a Veganilor: Cum ajuți și tu la salvarea rinocerilor”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *