Compania Zenyth Pharmaceuticals lansează BioGreens, un super-aliment vegan bazat doar pe ingrediente organice, 100% naturale. BioGreens, combustibilul 100% natural al organismului omului modern, este recomandat de Andreea Marin.

BioGreens este un produs inovator, cu o formulă complexă – primul „green“ de pe piaţa românească în care sunt puşi la un loc germenii şi lăstarii cu algele, spirulina şi Chlorella. Produsul constituie o sursă excelentă de vitamine, minerale, fibre şi enzime. Compus din ingrediente 100% naturale, provenite din culturi certificate ecologic, BioGreens este recunoscut pentru super-alimentele din compoziţia sa, precum: iarba de grâu, iarba de orz, chlorella, spirulina, germenii de grâu, de broccoli şi orz, acerola. Aceste ingrediente sunt şi preferatele Andreei Marin, care a transformat plantele verzi şi sucurile din aceste plante într-un adevărat aliat în dieta femeii moderne.

Conceptul de super-alimente este binecunoscut de adepţii dietelor raw, însă nu este străin nici consumatorilor de rând. Beneficiile consumului sunt numeroase, cum ar fi: creşterea calităţii vieţii,  reducerea riscului de boli cronice, o siluetă slim, reducerea riscului de cancer, întărirea imunităţii, scăderea nivelului de colesterol, revitalizarea organismului.

Produsul BioGreens este disponibil sub formă de:

  • Flacon cu 120 capsule – cu un înveliş 100% natural, oferă doza zilnică de minerale, vitamine, fibre şi enzime alimentare.  Pentru un efect garantat, se recomandă administrarea a 4 capsule de 1-2 ori pe zi. Preţ: 79 lei.
  • Flacon 100 g pudră – un super-aliment 100% organic, ce poate fi cu uşurinţă încorporat în sucurile naturale sau apă, rezultând o băutură miraculoasă pentru trup şi minte. Preţ: 89 lei.
  • Cutie cu 28 plicuri x 4 g – recomandat pentru plecările lungi (întâlniri de afaceri, concedii), incorporând în doar 4 grame principiile nutritive ale unui superfood. Disponibil în curând.

Pentru mai mult detalii despre super-alimentul vegan, accesaţi site-ul www.biogreens.ro

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *