Crezi că “Ia e mereu la modă”? Dovedeşte-o înscriindu-te la concursul Romanian Label!

Romanian Label, magazinul online cu ii 100% handmade, lansează proiectul-concurs “IA e mereu la modă” cu scopul de a readuce în ţinutele de zi cu zi ia – bluza tradiţională românească cusută manual pe pânză fină de bumbac. Asortată la ţinute dintre cele mai diverse şi îmbrăcată indiferent de ocazie, ia este mesajul nescris al româncelor aflate oriunde în lume.

 Intră şi tu în comunitatea femeilor care poartă ie şi ştiu că aceasta semnifică mai mult decât o simplă bluză!

 Ia atitudine cu o IE Romanian Label de colecţie pe care o poţi câştiga intrând  în aplicaţia de concurs “Ia e mereu la modă” disponibilă aici: https://www.facebook.com/RomanianLabel/app_625249054195856, unde trebuie să încarci o fotografie cu tine purtând ie sau măcar cu ia pe care o deţii. Aceasta va fi supusă votului public, iar dacă va deveni cea mai populară, atunci vei fi declarată câştigătoarea unei ii vintage în valoare de 600 Lei, chiar de 8 Martie, Ziua Femeii!

Dacă nu ai o ie cu care să te înscrii, nu-i nimic! Romanian Label îţi oferă şansa să câştigi o ie tradiţională în valoare de 429 Lei votând ia preferată dintre cele participante înscrise de alţi utilizatori. Dar grăbeşte-te, deoarece cursa pentru o ie vintage sau o ie tradiţională Romanian Label se încheie pe 7 Martie 2014!

Proiectul concurs “Ia e mereu la modă” se desfaşoară în perioada 03.02-07.03.2014, exclusiv pe pagina de facebook Romanian Label: https://www.facebook.com/RomanianLabel

Urmăreşte clasamentul şi consultă regulamentul aici: https://apps.facebook.com/625249054195856/rules.php#top.

Succes!

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *