Discovery Channel lansează o nouă emisiune având în prim plan un fost membru al trupelor SEAL, specializat în utilizarea de armament greu şi misiuni de supravieţuire, evadare, rezistenţă şi fugă. Se numeste Joel Lambert şi este gazda celui mai nou program de supravieţuire de pe Discovery Channel. Manhunt va avea premiera duminică, 2 martie, de la ora 22.00.

În fiecare episod, Joel are o misiune dificilă: după ce este adus într-o zonă necunoscută, având asupra lui doar câteva articole de bază pentru supravieţuire şi un bidon cu apă, are la dispoziţie cel mult 48 de ore ca să ajungă într-un punct de ieşire prestabilit, fiind urmărit în fiecare săptămână de o altă unitate specială: în Arizona, de trupele de recunoaştere Phantom ale Armatei SUA; în Polonia, de trupele de frontieră Straz Graniczna; în Africa de Sud, de Fundaţia Internaţională Anti-Braconaj (IAPF); în Filipine, de Rangerii Militari; în Panama, de trupele de elită implicate în lupta anti-drog; iar în Coreea de Sud, de trupele SWAT ale Poliţiei Naţionale. Joel încearcă să nu se lase prins, folosind diverse tactici diversioniste şi tehnici de supravieţuire învăţate în cei 10 ani de experienţă ca membru al trupelor SEAL ale Marinei SUA, aplicând mai multe strategii de supravieţuire, adaptate la particularităţile mediului în care se află şi la tehnicile specifice ale trupelor care îl urmăresc.

Manhunt este un program produs pentru DNI de către Discovery Studios. Sarah Davies este producătorul executiv pentru DNI, iar Eddie Barbini şi Brian Knappmiller sunt producătorii executivi pentru Discovery Studios.

 

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *