Dacă ne-am simţi toată viaţa ca la 20 de ani, poate că am putea cuceri lumea! Doar că, pe măsură ce timpul trece, acesta îşi pune amprenta asupra organismului nostru, articulaţiile încep să scârţâie şi apar de la durerile articulare, în urma efortului fizic obişnuit. Acestea pot evolua până la dureri majore, care par „să ne lege de mâini şi de picioare“, privându-ne de bucuria unui stil de viaţă activ.

Compania Zenyth Pharmaceuticals introduce ArtroHelp, cea mai complexă formulă pentru articulaţii, 100% naturală, cu două componente: ArtroHelp Repair (regenerator şi protector articular) şi ArtroHelp Calm (antiinflamator natural).

ArtroHelp Repair este un supliment 100% natural, cu o formulă complexă, cu acțiune sinergică, pentru regenerarea și protecția articulațiilor. Administrat pe termen lung, ArtroHelp Repair ajută la regenerarea și funcționarea optimă a articulațiilor, precum și recuperarea mai rapidă în urma traumatismelor și a intervențiilor chirurgicale.

ArtroHelp Calm este un supliment alimentar 100% natural, sub formă de capsule, cu acțiune imediată în durere și stări inflamatorii. Datorită extractelor vegetale standardizate pe care le conține (hamei, Harpagophytum, salcie, rhodiola, piper), ArtroHelp Calm acționează rapid și eficient pentru diminuarea durerilor și a disconfortului provocat de afecțiunile articulare, fie ele cronice sau acute.

Mai multe informaţii despre compania Zenyth şi produsele sale regăsiţi pe www.zenyth.ro.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.