Ţinuta pentru interviul de angajare trebuie aleasă în funcţie de dress-code-ul jobului pe care îl vizezi.  Pentru acest tip de ţinută sunt recomandate piese vestimentare simple, în nuanţe discrete. Pentru a respecta dress-code-ul office, trebuie să urmăm câteva reguli simple.

office

În cele mai multe cazuri, acest tip de ţinută nu ne oferă libertatea de a fi foarte creative, dar putem să ne personalizăm ţinuta astfel încât să fie cât mai originală.  Gama cromatică este destul de restrânsă: negru, bleumarin, diferite tonuri de gri. Sunt acceptate şi tonurile de maro, bej, crem, bleu-gri. Un deux-pieces în aceste nuanţe este o alegere inspirată. Puteţi purta deux-pieces cu o cămaşă albă, bleu sau în culori pastel, fiind combinaţia clasică şi cea mai sigură.  O piesă vestimentară potrivită pentru ţinutele office este fusta creion, perfectă în combinaţie cu o cămaşă din mătase sau voal.

interviu

 

Bijuteriile şi accesoriile pe care le purtaţi la birou trebuie să fie cât mai discrete. Şi pantofii trebuie să fie adaptaţi potrivit acestui cadru formal, office. Cei mai recomandaţi sunt pantofii stiletto: alegeţi pantofi simpli, într-o culoare neutră, cu tocuri de maxim 10 cm,

Fashion & Accessories How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *