Zen Sushi deschide cea de-a patra locație în București. Restaurantul, inaugurat oficial în luna martie, se află în apropiere de Parcul Tineretului, pe strada Dimitrie Cantemir, nr. 27. Acesta funcționează în regim de take-away și este deschis începand cu ora 12.00 și până la ora 23.00, iar duminica de la ora 13.00 și până la 22.30.

Prețurile la Zen Sushi sunt aceleași în toate locațiile, începând de la 4 lei pentru o porție de orez simplu până la 150 lei, pentru o porție de Maki de luxe.

Sushi-ul este un fel de mâncare aproape senzual, unul care trebuie să fie de cea mai bună calitate pentru a-ți produce încântare. Sushi-ul prost se refuză, direct. La fel ca o conversație cu un bărbat neplăcut, degustarea de sushi prost este o experiență neplăcută organic. Așa cum am mai povestit aici, am degustat cel mai bun sushi de până acum la Zen Sushi Fusion, așa că mă încântă dechiderea noii locații take-away. Mai ales că, pentru mine, mâncarea presupune intimitate. Dincolo de hrană.

Zen Sushi mai are trei locații în București: zona Piața Victoriei (str. Grigore Alexandrescu, nr. 56), zona Tineretului (Calea Șerban Vodă, nr. 86) și Zen Fusion în incinta Hotelului Sarroglia, Vasile Lascăr 59.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *