Ştim că iarna a trecut şi că primăvara şi-a cam intrat deja în drepturi. Mai apare câte o zi rece în grila cu prognoza meteo, dar e firesc dacă ne gândim că este abia prima lună din acest anotimp. Mai ştim şi faptul că iarna ce tocmai a trecut a fost una dintre cele mai geroase pe care le-am prins, iar mulţi dintre noi am avut nişte facturi la gaze mai dolofane decât un pisoi scandinav. Prin urmare, acum, că am scăpat de frig şi de cheltuielile mari la întreţinere, unii dintre noi ne-am pus serios pe căutat centrale termice electrice care să ţină piept iernilor viitoare cu mai multă tragere de inimă decât au făcut-o centralele termice pe care le-am avut până acum. Cel mai probabil majoritatea dintre noi încă avem în locuinţă prima centrală electrică, cumpărată în urmă cu 10-15 ani, pe vremea când nici nu se făceau centrale care să consume mai puţin, ci doar care să ofere o alternativă pentru cei care au rămas fără căldură de la stat. Noi ne-am uitat zilele trecute în lista cu centrale termice electrice de la roinstalatii.ro şi aşa ne-a venit ideea acestui articol. Uite, nu suntem singurii care îşi doresc un nou astfel de produs 😉 .

Iată care sunt cele 3 motive pentru care e mai bine să cumpărăm noua centrală termică electrică dintr-un magazin online:

1. Scutim timp

În primul rând avem timpul de informare, când stăm şi răsfoim revistele de la magazinele de profil şi apoi căutăm şi pe net informaţii despre centrale electrice, astfel încât să ne facem o listă cu vreo 3 modele pe care ulterior să le căutăm din priviri prin magazinele fizice în care ajungem. Asta ar fi prima bucată de timp pe care o investim în alegerea unei centrale, indiferent că e vorba de achiziţionare online sau offline. Însă dacă se ia în calcul achiziţionarea online, avem avantajul de a scuti timpul de deplasare până la magazin. În al doilea rând aici intervin discuţiile interminabile cu angajaţii magazinului fizic, angajaţi care vor întotdeauna să ne vândă un model mai scump decât ne permitem. Păi nu mai bine stăm acasă şi ne alegem ceva de pe net? Cei de la roinstalatii.ro sunt foarte prietenoşi, nu sunt genul care să ne streseze să cumpărăm ceva mai scump decât ne permite bugetul.

2. Scutim bani

După formula “time = money”, categoric dacă scutim timp scutim şi bani. Nu e nevoie să ne luăm o zi de concediu ca să mergem la magazinul X sau magazinul Y pentru alegerea şi achiziţionarea unei centrale electrice de apartament. De ce să pierdem o zi de concediu pentru aşa ceva când o putem folosi pentru a sta pe şezlong cu o bere rece în mână? Click, click, click! Gata achiziţia! 😉

3. Scutim efort şi bătăi de cap

Când luăm în calcul a cumpăra o centrală online ne gândim totodată şi la faptul că nu mai e nevoie să ne chinuim să o aşezăm în maşină (asta în cazul în care încape în maşina noastră), iar apoi să ne stresăm cu transportarea în siguranţă de la magazin şi până la destinaţie. Iar în cazul în care nu încape în maşina noastră, ori trebuie să facem rost de “un prieten” cu maşina mai încăpătoare, care să fie şi el liber în ziua cu pricina, desigur, ori să plătim pentru serviciul de transport din cadrul magazinului (care de multe ori nu livrează în aceeaşi zi, deci alt timp pierdut, alt stres, altă bătaie de cap). Şi uite aşa ne întoarcem la ideea “Nu mai bine cumpărăm noi online centrala aia termică?”.

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *