Eau de Rhubarbe Ecarlate este o atipică apă de colonie Hermes. Dulce, amăruie, apetisantă, Eau de Rhubarbe rămâne luminoasă, fără a primi răceala minerală care transformă creațiile Hermes în capodopere reci, cețoase, distante.

Jean-Claude Ellena a creat pentru Hermes Terre, un parfum mineral, noroios, verde, fascinant. Unul care amintește de rădăcinile ascunse, aeriene sau fragile, ale tuturor lucrurilor. Christine Nagel a adăugat tulpina zemoasă de rubarbă și veselia amară a grepfrutului, cu Eau de Rhubarbe Ecarlate. Colonia păstrează semnătura Hermes, în același registru în care a păstrat Eva coasta lui Adam: transformând-o. Mineralele ascunse în lutul Terre devin crocante, mușcabile și pline de sevă în Eau de Rhubarbe Ecarlate. Primul este o metaforă pentru posibilitățile ascunse ale vieții, cel de-al doilea, pentru bucuria și amarul ei.

Eau de Rhubarbe Ecarlate rămâne un parfum vesel, vital și jucăuș, fără să piardă profunzimea tipică Hermes. Pe piele provoacă aceeași bucurie copilăroasă pe care a reușit-o și L’Occitane cu o colonie similară: Pamplemousse Rhubarb.

Beauty & Make-up

One Reply to “Eau de Rhubarbe Ecarlate, Hermes”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *