Încă din anul 2007, Yves Rocher, prin intermediul Fundaţiei sale şi cu susţinerea clientelor sale, şi-a luat angajamentul să planteze 50 de milioane de arbori în cadrul campaniei „Să Plantăm pentru Planetă”, iniţiată prin Programul Naţiunilor Unite pentru Mediu. Pentru protejarea arborilor şi a pădurilor din lumea întreagă. Pentru că a planta un arbore înseamnă a proteja resursele de apă ale Planetei, a stopa eroziunea solurilor şi a lupta contra deşertificării. A planta un arbore înseamnă totodată a hrăni comunităţile de oameni, dar şi a conserva biodiversitatea Planetei noastre. De la începutul operaţiunii, peste 25 de milioane de arbori au fost plantaţi deja în America de Sud, Africa, Europa şi Asia, întotdeauna cu implicarea populaţiilor locale şi sub tutela unui ONG specializat în reîmpădurire.

Obiectivul acestui proiect în România este de a planta 100.000 de arbori în ţara noastră. Debutul acestor plantaţii ar trebui să fie în toamna anului 2013, pentru a fi finalizate în primăvara anului 2015, în judeţul Giurgiu, la o distanţă de 40 km de Bucureşti. Această plantare de anvergură va avea un dublu obiectiv: de a contribui, pe de o parte, la crearea unei bariere verzi de protecţie în jurul Capitalei, pentru a o proteja de poluarea sub toate formele ei, şi, pe de altă parte, de a ajuta la restaurarea Parcului Natural Comana, cel mai mare parc natural din Sudul României.

Oricine poate contribui la această acţiune. Prin simplul gest de a cumpăra unul dintre produsele Yves Rocher participante în program, fie de pe site-ul yves-rocher.ro, fie în unul din cele 26 de magazine Yves Rocher, sau la numărul de telefon 021.203.61.31, marca Yves Rocher se angajează să planteze un arbore în numele dumneavoastră!

Lifestyle & Leisure

One reply to “Yves Rocher va planta 100.000 de arbori în România”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.