Yves Rocher a lansat o nouă gamă de produse de machiaj al feţei, a cărei vedetă incontestabilă este noul fond de ten strălucitor, cu efect de întinerire. Yves Rocher a adaugat în textura fondului de ten primele particule sidefate cu extract din ceară de Trandafir, cu putere de corecţie optică, pentru un efect imediat de întinerire. Aceste particule sidefate se adaptează perfect pigmentului pielii şi reflectă luminozitatea în mod uniform.

Stiloul corector pentru strălucire, cu efect de întinerire, devine aliatul ideal pentru un ten luminos, în completarea fondului de ten. Dintr-o singură atingere cu pensula, produsul cu textura lejeră și onctuoasă se aplică uşor, pentru netezirea instantanee a tenului și estomparea semnelor de oboseală.

Pudra pentru strălucire, cu efect de întinerire, completează gama, reprezentând atingerea finală pentru un ten neted și strălucitor. Textura sa de pudră compactă, fină și mătăsoasă, face produsul uşor de aplicat, pentru netezirea ridurilor de expresie, a semnelor de oboseală şi pentru a oferi luminozitate tenului.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *