Tendinţele sezonului de primăvară/vară ne încurajează la un stil ceva mai îndrăznet în ceea ce priveşte încălţămintea. Suntem ademenite cu modele inedite, o paletă cromatică mai bogată, sofisticată şi un design avangardist.

Balerinii clasici sunt piesa esenţială a sezonului cald. Câştigând detaşat la capitolul comoditate, modelele acestui sezon nu se dezic de la tendinţele trasate de marii designeri şi capătă o notă chic prin detalii decorative precum nituri, franjuri şi cureluşă pe glezna. Vârful ascuţit câstigă teren, însă, pentru cele care preferă versiunea clasică, vârful rotunjit rămâne şi el în trend.

Pentru împătimitele stilului casual, mocasinii şi modelele Loafer completează perfect o ţinută relaxată, pentru o ieşire în oraş, dar la fel de bine se pot ridica şi la nivelul unui look adecvat registrului office. Tot în tema stilului business se încadrează perfect şi pantofii cu tocul mic sau mediu, uşor pătrăţos, în nuanţe pastelate, care trezesc la viaţă întregul outfit şi îi dau o notă revigorantă. Acelaşi efect este dat şi de botine şi cizme, modele necaptuşite, cu perforaţii discrete, decupaje extravagante sau pietre decorative şi cureluşe cu nituri. Se mizează şi de această dată pe confort şi castig de cauză au cele cu un toc nu foarte înalt.

Confortul pare sa fie laitmotivul acestui sezon. Aşa că nu puteau lipsi dintre piesele vedetă nici pantofii sport. Cu imprimeu, puternic colorati, pantofii Sporties clasici completează perfect orice garderobă, indiferent de stil. Pentru că acest sezon abundă în piese cât mai variate, potrivite oricărui stil, eleganţii pantofi cu toc tip stiletto, Peeptoes şi T-Straps se menţin în topul preferinţelor şi ne cuceresc iremediabil. Nuanţele pastel de roşu, galben şi albastru completează fiecare apariţie seducătoare.

Deichmann reuşeşte şi de această dată să se încadreze perfect în trendurile actuale oferind opţiuni stilistice care vor satisface şi cele mai pretenţioase gusturi. Đacă încă te mai gândeşti ce să porţi primăvara asta, aruncă un ochi în galeria de mai jos.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *