Yves Rocher a lansat apa de toaletă Naturelle Osmanthus, care oferă un suflu de prospețime și de senzualitate în care notele de mijloc florale ale extractului de iasomie sambac și ale esenței naturale osmanthus sunt asociate cu vivacitatea esenței de lămâie și accentele sofisticate de cedru.

Yves Rocher Naturelle Osmanthus

Însorită și efervescentă, aroma de lămâie reprezintă nota de deschidere a parfumului Naturelle Osmanthus. Iasomia sambac se defineşte prin intensitatea notei florale, cu accente vegetale, fructate, ce oferă feminitate aromei. Textura florală este îmbogăţită cu notele fructate de caisă, ce oferă o senzualitate fină şi plină de culoare. Esenţa de cedru Implinește aroma, oferind un suflu de prospeţime si de senzualitate.

“Mi-am imaginat un parfum revigorant, spontan şi senzual. Notele de mijloc florale ale extractului de iasomie Sambac şi ale esenţei naturale de osmanthus, colorată şi feminină, asociate cu vivacitatea esenţei de lămâie şi accentele sofisticate ale esenţei de cedru”, arată Michel Girard, creator de parfumuri și “nasul” din spatele aromei Naturelle Osmanthus.

 

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *