Sunt rare. Sunt frumoase. Sunt scumpe. Şi nu numai că forțează limitele, dar trec mult dincolo de ele, în mare viteză! Pagani Huayra, Dodge SRT Viper, Maserati Ghibli, Ford Mustang, Lamborghini Huracan, Aston Martin V-12 Vantage S, Bentley Continental GT V8 S sau Porsche 918 Spyder – fiecare maşină are de spus o poveste unică, iar în spatele fiecărei poveşti se află o super echipă de constructori pasionați de meseria lor, care au depăşit obstacole uriaşe ca să aducă la viață supremele fantezii ale industriei auto, pentru fanii din întreaga lume.

Supermasini

LAMBORGHINI

Noua serie Discovery Channel, Supermaşini, va avea premiera sâmbătă, 16 mai, de la ora 15:00.

Care au fost obstacolele cu care s-a confruntat fiecare model? Care a fost sursa inițială de inspirație? Şi ce anume face din fiecare super automobil un proiect unic?

Fiecare maşină are o istorie adesea încărcată de presiuni şi mize mari, date de finalizare imposibile, întâlniri clandestine, provocări inginereşti remarcabile şi, desigur, elemente dramatice de stil. Programul Supermașini încearcă să privească dincolo de frumusețea înnăscută, performanțele mecanice uluitoare şi elementele de bază ale proceselor prin care se construiesc unele dintre cele mai dorite vehicule pe patru roți de pe glob. Cu alte cuvinte, acest program îşi propune să exploreze sufletul fiecărei maşini în parte.

SUPERCAR SUPERBUILD

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *