VIVANATURA a lansat o nouă gamă de produse hipoalergenice, naturale și procesate la rece, dedicate celor mici: Bebe Drag.

Cu ingrediente între 99% și 100% naturale, produsele din noua gamă îngrijesc în siguranță pielea delicată a bebelușilor, fiind testate dermatologic și oftalmologic. În plus, VIVANATURA a eliminat din formulele sale ingrediente ca parabeni, SLS, fenoxietanol, coloranți, petrolatum sau derivați petrochimici.

Gama conține:

Balsam de funduleț cu ulei de cocos și bisabolol Bebe Drag

100% natural, procesat la rece, fără parabeni

Balsamul are o formulă bogată în agenți emolienți și acizi grași, care asigură emoliere și senzație de hidratare pe o perioadă lungă de timp, formând un strat protector și tratând iritațiile.

White Product for Cream or gel Cosmetic

Cremă de funduleț cu unt de shea și extract de ovăz

100% natural, procesat la rece, fără parabeni

Conține zinc, unt de shea și extract de ovăz, ingrediente ce oferă o protecție puternică împotriva iritațiilor ce pot sa apară de la frecarea cu scutecul sau de la umezeală.

Gel de duș cu aloe și unt de shea

99% natural, formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol, SLS

Gelul de duș este special creat pentru a proteja pielea bebelușului. Textura sa ușoară curăță delicat, iar ingredientele active asigură la nivelul pielii o senzație de emoliere și hidratare. Toleranță cutanată și oculară excelentă.

Șampon și gel de duș cu aloe și bisabolol Bebe Drag

99% natural, formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol, SLS

Textura ușoară a produsului curăță delicat pielea sensibilă, lăsând părul moale și mătăsos.  Toleranță cutanată și oculară excelentă.

Șampon cu aloe și salvie

99% natural, formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol, SLS

Șamponul este special creat pentru a proteja bariera cutanată și ajută stratul protector natural al pielii de la nivelul capului. Toleranță cutanată și oculară excelentă.

Loțiune de corp cu ulei de migdale și extract de ovăz

100% natural, fără parabeni, coloranți, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animală

Textura sa ușoară și plăcută se absoarbe repede în piele și oferă o senzație de hidratare, lăsând un film protector. Pentru toate tipurile de piele sensibilă, iritată, ideală în cazurile de roșeață a pielii, prurit, arsuri.

Ulei pentru pielea capului și masaj cu tei și extract de ovăz 

99,8% natural, fără parabeni, coloranți, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animală

Uleiul este recomandat pentru crustele de pe cap, dar poate fi folosit cu succes pentru îngrijirea și emolierea pielii de pe tot corpul. Textura sa ușoară și plăcută se absoarbe repede în piele și asigură o senzație imediată de emoliere.

Șervețele delicate de curățare aloe și bisabolol Bebe Drag

99% natural, fără parabeni, fenoxietanol, SLS și derivați petrochimici

Special concepute pentru schimbul scutecului, acestea curăță delicat, lăsând pielii o senzație de catifelare și prospețime, fără a lăsa un strat lipicios. Toleranta cutanata si oculara este excelenta in cazul folosirii acestor servetele.

Pastă de dinți cu argilă și căpșuni

99,5% natural, fără parabeni, SLS, fluor

FĂRĂ FLUOR! Formulă special concepută pentru copii de cele mai fragede vârste (1 an), având ca și componente de bază argilă, aloe vera și extracte naturale din plante. Nu formează spumă. Nu prezintă riscuri în cazul ingerarii accidentale.

Produsele VIVANATURA pot fi găsite în magazinele naturiste, farmacii, rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *