În cadrul evenimentului „Be On Time” by H2On, găzduit de bistro-ul d20, situat pe calea Calea Dorobanți nr. 20 din București, am avut ocazia să învățăm câteva lucruri simple despre lucrurile simple. Mai precis, despre apă. Nutriționistul și personal trainer-ul Andrei Ivan a explicat tuturor invitaților prezenți cât de importantă este hidratarea corectă pentru un stil de viață sănătos. Acesta a accentuat rolul benefic al apei și ne-a arătat cum o putem asocia cu fructe, pentru un gust desăvârșit și un plus de vitamine și energie.

Cum asociem, deci, apa, cu fructe proaspete? Rețeta este simplă și la îndemâna oricui: lăsăm fructele la macerat în apă, în sticle de sticlă închise, la frigider, câteva ore. Ne bucurăm apoi de băuturi nu doar delicioase, cât și sănătoase. Apa ne oferă hidratarea de care avem nevoie, fructele proaspete – un plus de vitamine și gust savuros. Câteva rețete, mai jos:

Pere și scorțișoară: Lasă la macerat pentru câteva ore, în apă proaspătă, o pară decojită și tăiată, o lămâie verde tăiată rondele și câteva batoane de scorțișoară, după gust. Pe lângă aroma tomnatică, scorțișoara este un remediu tradițional adesea folosit pentru a trata răcelile, bronșitele și chiar și diabetul.

Grepfrut și portocale: Lasă la macerat câteva ore un grepfrut de mărime medie, tăiat bucăți și cel puțin o portocală mare, tăiată rondele. Citricele sunt cunoscute pentru conținutul mare de Vitamina C, iar studiile au demonstrat că grepfrutul este util în scăderea colesterolului.

Tot în cadrul evenimentului am aflat că apa naturală plată H2On este extrasă din cea mai mare pânză freatică din România, din Frățești, de la o adâncime de 200 de metri, dar și că apa este foarte importantă pentru ten, conform reprezentantului Marionnaud.

Mai multe detalii despre apa naturală plată H2On poți găsi aici.

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *