Prima lună a anului este întotdeauna un bun prilej de a experimenta cu arome şi stări diferite, dar şi de a încerca tot felul de noutăţi în materie de stil. Odată ce noile obiective și scopurile sunt stabilite și așteaptă să fie împlinite, simţim nevoia să alegem şi piese vestimentare, accesorii şi parfumuri potrivite cu ele. Conform producătorului, gama Bombshell reprezintă boost-ul care poate să accentueze diferite stări de bine, în funcție de alegerea purtătoarei. Iată care sunt cele 4 parfumuri diferite din această gamă, dar şi stările de spirit pentru care au fost create.

Bombshell

Varianta clasică Bombshell este un parfum emblematic, creat pentru femeile care doresc să se exprime subtil, dar cu efect. Bombshell este sinonim cu încrederea și curajul, având la bază un amestec bogat de note: fructul pasiunii, bujor Shangri-la, orhidee şi vanilie. „Precum o scânteie strălucitoare și exotică, acest parfum este menit să transpună personalitatea delicată din interiorul fiecăreia dintre noi,” susţine producătorul.

Bombshell Intense

Bombshell Intense este un parfum inspirat de roșul perfect şi creat pentru personalitățile intense. Aroma lui evidenţiază atitudinile şi sentimentele intense, în care instinctele joacă un rol important. „Notele de cireșe transmit o căldură decadentă cu un impact bogat și memorabil,” arată Victoria’s Secret.

Bombshell Seduction

Bombshell Seduction reprezintă materializarea dorinței de a fermeca printr-o simpla prezență feminină. Parfumul propune o combinație frumoasă de note de bujor alb, salvie și mosc catifelat şi o experiență olfactivă seducătoare. Conform producătorului, pielea purtătoarei este învăluită de note florale plăcute.

Bombshell Passion

Bombshell Passion înseamnă senzualitate. Acesta este parfumul din gamă care aduce îndrăzneală personalității purtătoarei, dacă îl alege. La baza acestuia se regăsește o combinație de note de coacăze negre, bujor, trandafir și mosc, în care accentele moderne se combină uşor cu atmosfera luxuriantă. „Acest parfum este cea mai elegantă modalitate prin care poți fi în centrul atenției,” susţine producătorul.

Mai multe detalii despre cele 4 parfumuri diferite din gama Bombshell AICI.

Citeşte şi: Poezie şi…

Citeşte şi: Victoria’s…

Beauty & Make-up

2 Replies to “Victoria’s Secret propune 4 parfumuri diferite, pentru stări diferite”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *