Victoria’s Secret a anunțat cea mai nouă campanie Bombshell, care pune în evidenţă parfumul bestseller al mărcii alături de cântăreața/compozitoarea Camila Cabello. Aceasta este cunoscută la nivel internaţional, fiind nominalizată de trei ori la premiile Grammy, cu albume multi-platină și deseori în fruntea topurilor din toată lumea.

Despre noua campanie Victoria’s Secret

În cadrul primei campanii bilingve a mărcii, surprinsă de fotograful Zoey Grossman, Camila Cabello își prezintă energia individuală Bombshell cu o vitalitate naturală și cu autenticitate. Cântăreaţa este o întruchipare perfectă a parfumului îndrăzneț și încrezător. Campania porneşte de la ideea de a îmbrățișa puterea şi frumuseţea de a fi femeie. Aceasta promovează angajamentul mărcii Victoria’s Secret de a sărbători și de a susține toate femeile, consolidând faptul că există o Bombshell în fiecare dintre ele.

Pentru mine, a fi o Bombshell înseamnă a fi exact cine ești și a avea curajul să sărbătorești cine ești, în fiecare zi.

Camila Cabello, noua imagine a parfumului Bombshell

Pentru mine, a fi o Bombshell înseamnă a fi exact cine ești și a avea curajul să sărbătorești cine ești, în fiecare zi. Sunt încântată să mă alătur echipei Victoria’s Secret pentru a surprinde Bombshell-ul din fiecare femeie”, spune Camila Cabello.

Pe platoul de filmare, prezența Camilei a fost una care nu a necesitat regizare – personalitatea vibrantă și încrederea ei au strălucit organic. Totul a fost despre a o celebra pe ea și personalitatea ei, care împreună au dat viață acestui parfum și acestei campanii”, spune Raúl Martinez, Chief Creative Director la Victoria’s Secret.

Cum este parfumul Bombshell de la Victoria’s Secret

Bombshell este un mix atemporal de bujori proaspăt culeși și fructe exotice. Notele de citrice și fructul pasiunii violet brazilian încep parfumul cu o strălucire radiantă. Inima parfumului înflorește cu semnătura bujorului Shangri-la din Tibet și orhideea de vanilie din Madagascar, cremoasă și dulce, creând un amestec floral fructat.

Citeşte şi: Poezie şi parfum…

Citeşte şi: Parfum de…

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *