Vegeta a inaugurat duminică, 5 iunie a.c., zona de picnic reamenajată din Parcul Lumea Copiilor, Sectorul 4, printr-un eveniment în care l-a avut alături pe Liviu Balint, finalistul Masterchef 2015. Evenimentul a vizat redeschiderea zonei după o săptămână în care aceasta a fost închisă pentru renovare. Lucrările de reabilitate au avut în vedere toate detaliile de recondiționare, de la grătarele din cărămidă, până la pietrișul din jurul acestora. În momentul de față, 70 de grătare nou-nouțe, se află la dispoziția bucureștenilor, gata de testare.

Locuitorii Sectorului 4 se bucură de cea mai mare zonă reabilitată de grătare din București. “Grătarul a devenit în ultimii ani una din tradiționalele ieșiri de weekend în lunile călduroase, alături de familie sau prieteni. Am ales să dezvoltăm acest proiect de recondiționare din Parcul Lumea Copiilor pentru că ne dorim ca bucureștenii să aibă parte de relaxare, aer curat și iarbă verde chiar în mijlocul orașului“, a declarat Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka România.

Vegeta (4)

Această recondiționare face parte din proiectul de lansare pe piața românească a unui produs unic și inovator – condimentele lichide pentru marinarea cărnii. Sub deviza „Gătește Liber”, Liviu Balint, brand ambassador Podravka România și finalistul Masterchef ediția 2015, a realizat o demonstratie practică de gătit. Scopul a fost acela de a dovedi faptul că pe cât de simplu e procesul de marinare cu aceste produse, pe atat de complex este gustul rezultat.

Accesul la zona de picnic este liber și gratuit, iar începând cu luna iunie și ca urmare a recondiționării grătarelor de către Vegeta, aceasta poate redeveni una dintre cele mai frecventate zone din Parcul Lumea Copiilor, mai ales în weekend-uri. Zona pentru barbeque din Parcul Lumea Copiilor a fost inițial amenajată în 2009, având amplasate pe lângă grătare și foişoare de lemn în care se poate servi masa.

Vegeta (5)

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *