Marţi după-amiaza, la Gymboland, în AFI Palace Cotroceni, părinţii au regăsit magia copilăriei alături de cei mici. Copiii s-au distrat în compania animatorilor Gymboland, iar Teatrul Interactiv Mozart i-a impulsionat să gestioneze roluri prin joacă, sprijinindu-le iniţiativa şi ajutându-i să-şi înfrângă emoţiile.

Gymboland (2)

Reputata actriţă Ioana Chelaru, consacrată pentru vasta sa experienţă acumulată în cadrul Teatrului Ţăndărică, a stimulat creativitatea copiilor chiar pe scena Gymboland, încurajându-i să se exprime în faţa unei audienţe necunoscute. Întreaga familie a luat parte la sărbătoare alături de personaje de poveste, într-un loc în care inovaţia şi siguranţa celor mici sunt prioritare.

Într-un spaţiu magic şi presărat cu zâmbete colorate, atât fericirea de pe chipul copiilor, cât şi ultimele tehnologii în materie de entertainment educaţional au fost elementele cheie ce au asigurat reuşita unei seri de joacă în familie.

Pentru luna iunie, Gymboland le-a pregătit copiilor o serie de petreceri alături de Pogonici – binecunoscutul maestru de ceremonii, Violetta, Minnie Mouse, și alții. Copiii s-au distrat pe cinste şi la concursurile de dans, şah sau în cadrul atelierelor de creaţie.

Despre Gymboland:

Gymboland are o expertiză de peste 10 ani în domeniul entertainment-ului educaţional. În total, în România, sunt 6 spaţii de joacă, în Mega Mall, AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, Maritimo şi City Park în Constanţa şi Ploieşti Shopping City.

Anual, peste 50.000 copiii beneficiază de tehnologia inovativă Gymboland, învăţând prin joacă.

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *