Am o rudă, din partea bună a familiei, care de curând şi-a deschis o cafenea destul de simpatică. Să fie aproximativ o lună, cam aşa. Culmea, deşi nu sunt genul care să iasă prea des la cafele, sucuri şi ape plate la terasă, pe acolo chiar trec de câteva ori pe săptămână. E drept, cam fiecare acţiune pe care o facem are un motiv, altfel n-am mai face-o, nu-i aşa? Asta e partea în care mă pregătesc să admit care-i motivul pentru care merg aşa de des pe la cafenea… Unchiul cu proaspăta afacere a cumpărat echipamente horeca de calitate, plus de la alte câteva brand-uri tot de calitate superioară. Cam totul de la maşini espresso de cafea, până la maşini de îngheţată şi diverse accesorii pentru bar (unele dintre ele despre care nici nu ştiam că există, dar asta-i cu totul altă discuţie).

De fiecare dată, pentru transport şi montaj la faţa locului a venit un băiat tinerel, la vreo 27 de ani. La început râdeam cu prietena mea, gândindu-ne că-i doar un păpuşel care se pricepe la echipamente. Până la urmă este un job foarte masculin, lucru care în ochii mei cântăreşte destul de mult. Însă băiatul, pe care noi două îl credeam doar un simpatic, s-a dovedit a fi chiar unul dintre oamenii de bază de la Dactrust. Subit echipamentele horeca şi toate celelalte produse comercializate de Dactrust au crescut şi mai mult în ochii mei. De trei ori l-am nimerit la cafenea şi tot de atâtea ori şi-a făcut o cafea şi a întrebat politicos dacă poate să ocupe fotoliul liber de la masa noastră. Desigur că i-am dat voie, doar nu era să refuzăm un aşa simpatic, şi harnic suplimentar.

Nu ştiu dacă e strategie de marketing, dar dacă toţi angajaţii de la Dactrust sunt astfel, atunci au foarte mult de câştigat. Uite, am ajuns chiar să scriu un material despre ei. Plus că am aflat o grămadă de informaţii în timpul celor 3 cafele savurate de fiecare dată cât mai încet posibil. De exemplu, am aflat că au o grămadă de certificări de calitate (9, dacă am reţinut bine) şi comercializează nu doar echipamente pentru cafenele şi baruri, ci şi echipamente de gătit pentru restaurante, patiserii şi pizzerii, echipamente pentru ventilaţie, refrigerare, clătire şi spălare vase, spălătorie rufe, autoservire, dar şi soluţii de consum – întreţinere şi curăţare. Parcă simpaticul de la Dactrust mi-a enumerat chiar mai multe, dar nu le-am reţinut eu pe toate. Dacă sunteţi interesaţi, vizitaţi pagina dactrust.ro!

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *