Bruno Marioni, Juan Pablo Rodriguez, Pablo De Blasis și Christian Gimenez sunt doar o parte din jucătorii celebri ai fotbalului latino-american pe care îi puteţi urmări în cele opt episoade din sezonul 2 al emisiunii Fotbal – 360 de grade. Împreună cu o echipă de experți în biomecanică, ei iau parte la un studiu interactiv, conceput special pentru Discovery en Espanol, care își propune să reconstituie câteva dintre cele mai spectaculoase și mai surprinzătoare faze ale jocului. Voleul, manevrele defensive, loviturile în adâncime, golurile apărate de portari, dirijarea mingii din viteză, lovitura din forfecare, tunelul și pasele de susținere sunt cele opt manevre analizate în acest al doilea sezon al seriei. Premiera va fi difuzată duminică, 12 iunie, de la ora 18:00, pe Discovery Channel.

Fiecare episod al seriei prezintă mai multe probe prin care trec profesioniști din fotbal și din alte sporturi, dar și jucători amatori, testându-și forța și priceperea pentru a stabili ce diferențe și ce asemănări există între ei. Testele sunt filmate cu camere de mare viteză și fiecare probă se derulează într-o zonă cu mai multe obstacole, unde sunt amplasate strategic echipamente de colectare și măsurare a datelor.

Fotbal - 360 de grade (4)

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.discovery.ro sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

Boys & Toys

One Reply to “Fotbal – 360 de grade, pe Discovery Channel”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *