Ajungem uneori cu treabă prin magazine cu mobilă și, chiar dacă sunem acolo pentru achiziționarea unei noi canapele, ochii ni se opresc asupra mai multor produse. Chiar și picioarele ne conduc către anumite piese de mobilier. De exemplu, mie îmi place să verific saltelele, asta după ce mă uit mai întâi la modelul patului sau chiar al întregului mobilier pentru dormitor. Apropo de paturi, cineva m-a auzit recent vorbind despre cât de mult îmi displace faptul că am ales un pat cu tăblia din lemn și mi-a recomandat să verific oferta de paturi tapițate pe Acaju.ro.

Avantajul redecorării fără bătăi de cap
Deși eu nu am luat în calcul această opțiune, iar acum regret, paturile tapițate sunt printre cele mai versatile tipuri de paturi. În primul rând pentru că le putem alege în culori neutre (albe sau negre) și nu vom avea bătăi de cap ori de câte ori vrem să redecorăm dormitorul. Asta înseamnă că, dacă alegem un pat clasic din lemn, netapițat, el va avea o culoare (stejar, cireș ș.a.m.d.), ceea ce înseamnă că va trebui să ne orientăm în funcție de culoarea respectivă de fiecare dată când vrem să dăm dormitorului un alt aspect. Cu un pat tapițat alb sau negru, problema aceasta nu va exista niciodată.

Confort suplimentar
Mi se întâmplă uneori să mă lovesc cu capul sau cu cotul de tăblia patului și nu e deloc o întâmplare plăcută. Fie pățesc asta în timpul somnului, acțiune total necontrolată, involuntară, fie atunci când mă uit la televizor și alunecă perna, iar spatele sau cotul se lovesc de lemnul tare al tăbliei. Lucrurile ar sta complet altfel dacă m-aș fi orientat către un pat tapițat.

Avantajul aspectului extravagant
Un dormitor cu un pat tapițat va avea întotdeauna un aer extravagant în comparație cu un dormitor cu un pat clasic. Foografiile, în acest caz, vorbesc de la sine.

pat-dormitor-neptun-tapitat-140x200cm

Un alt avantaj se găsește în oferta celor de la Acaju.ro, anume faptul că paturile tapițate pot fi realizate și conform unor dimensiuni personalizate. De exemplu, pentru persoanele foarte înalte sau pentru cei care își doresc king size bed. Totodată, cei de la Acaju au și prețuri bune în ceea ce privește acest segment de produse. Există paturi tapițate ieftine, atâta vreme cât știi unde să le cauți – Acaju.ro 😉

Mulţumesc mamei Sabrinei, Mihaela, căci ea este cea care mi-a spus despre acest site, într-una din zilele în care am dus-o pe nepoată la cursurile de pian.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *