Se spune ca marea noastră nu-i ca marea de afară: culoarea apei nu e azurie, nisipul nu-i atât de fin aici precum dincolo și părerea unanimă pare a fi că litoralul românesc lasă de dorit. Dar există locuri frumoase și în România, iar câteva plaje ne îmblânzesc mințile obosite, chiar dacă bugetul nu ne permite o vacanță în Maldive și un zâmbet superior. Mai aproape de casă, chiar în Mamaia, plaja Sensiblu ne așteaptă cu nisip fin, auriu în lumina soarelui și cu șezlonguri atât de comode încât lectura și somnul se vor lupta pentru primul loc la capitolul “activitatea zilei”.

Plaja Sensiblu este situată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei cu același nume și are o capacitate de 400 de locuri, fiind pregătită să primească turiști de toate vârstele și să le asigure zâmbetele și buna dispoziție. În plus, un specialist Sensiblu stă în permanență la dispoziția turiștilor cu sfaturi privind protecția solară adecvată sau pentru a răspunde la orice altă întrebare legată de afecțiunile de sezon, ori de posibilele probleme.

Locația este pregătită și pentru cei cu dor de ducă și fără stare, pentru că a sta toată ziua la plajă poate deveni plictisitor la un moment dat, oricât ne-ar răcori valurile mării. Plaja invită toți turiștii să participe la cursuri de yoga și zumba sau să joace volei, iar celor mici le-a pregătit o zonă special amenajată cu jucării pentru nisip și tobogan gonflabil.

Vacanța perfectă poate avea loc și aproape de casă, dacă avem parte de tot confortul, dacă grija ne păzește de arsuri solare și avem bonus și o serie de activități distractive și recomandări specializate. Cu ajutorul profesioniștilor de la Sensiblu, putem învăța cum să avem grijă de pielea noastră cu produse dermatocosmetice Avene, L’Erbolario, Apivita și Trussa, chiar pe plajă.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *