Hotelurile din București sunt importante. Chiar dacă nu este una dintre cele mai importante destinații turistice din țară și nici nu se poate lăuda ca fiind cel mai frumos oraș, Bucureștiul are o limbuție și un zumzet care îl fac mereu tânăr și activ. Și ușor de vizitat. Fie că vorbim de prietenii stabiliți pe alte meleaguri, ori de oamenii dragi din alte orașe, dacă locuiești în București trebuie să fii la curent cu noutățile în materie de hoteluri. Și să cunoști acele locuri care au șarm, clasă și eleganță, care se încadrează în frumusețea atipică a orașului. Concorde Old Bucharest Hotel este un astfel de hotel, un loc unde confortul face casă bună cu frumusețea unei clădiri – monument istoric, recent reconstruită. În plus, atracțiile turistice sunt la doar un pas distanță, în zona Centrul Vechi.

Printre puținele zone din București cu adevărat frumoase și atipice, Centrul Vechi propune o stare de spirit armonioasă, dar plină de contraste: între trecut și prezent, cu parfum istoric și clădiri moderne. Concorde Old Bucharest Hotel păstrează întreaga armonie a zonei și propune frumusețe inspirată de interbelic și confort ultramodern, chiar în inima Bucureștiului. Hotelul se află într-o clădire monument, situată pe cea mai veche stradă din București, cu facilități de 4 stele. Cafenelele, restaurantele, centrele de business, mall-urile și punctele de transport în comun sunt la o distanță de câteva minute, ceea ce transformă hotelul într-un punct ideal de pornire pentru orice aventură în București.

Povestea clădirii Concorde Old Bucharest Hotel începe la 1878, când a fost construită, în stilul eclectic al epocii, cu influențe neoclasice. În perioada comunistă, reconstrucția clădirii a fost neglijată, iar în 2006 elementele de arhitectură neo-clasică abia mai puteau fi recunoscute. Lucrările de reconstrucție, restaurare și consolidare au fost demarate în anul 2012, așa că hotelul și-a recuperat fațadele originale, care au fost reconstruite în cel mai mic detaliu. Restaurarea acestei clădiri-monument istoric s-a realizat respectându-se toate standardele internaționale de siguranță. Vremurile trec și vin, dar Concorde Old Bucharest Hotel a păstrat cu grijă urmele prețioase ale epocii trecute.

Situat chiar în centrul Bucureștiului, la intersecția dintre Splaiul Independenței și  Strada Franceză, Concorde Old Bucharest Hotel promite o experiență urbană desăvârșită. Cele 38 de camere elegante oferă turiștilor confort ultramodern și tușe pline de șarm, din alte vremuri: mobilă din lemn masiv, ferestre care se deschid către panorame spectaculoase, Wi-Fi gratuit și toate dotările necesare pentru starea de bine. Hotelul pune la dispoziția oaspeților și o sală de fitness modern echipată, o cabină de masaj, saună, bar, iar Sala Paris oferă o experiență personalizată fiecărui client dornic să organizeze un eveniment corporate chiar în inima orașului.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina oficială www.hotelconcorde.ro.

Lifestyle & Leisure

One Reply to “Concorde Old Bucharest Hotel, unul dintre cele mai frumoase hoteluri din București”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *