Pasiunea pentru Alfa Romeo a reunit cu succes și anul acesta, membrii Alfa Club, în cea de a 13-a ediție a evenimentului AlfaFest, organizat în perioada 13-17 iunie în inima Transilvaniei, la Miercurea-Ciuc.

AlfaFest nu înseamnă doar membrii Alfa Club România, an de an evenimentul reușind să atragă participanți din țări precum Germania, Ungaria, Cehia, Bulgaria sau Serbia. Întâlnirea anuală a pasionațior Alfa Romeo a oferit participanților trasee de invidiat, desenate de natură, pentru satisfacția posesorilor mărcii italiene. Stațiunile Borsec și PRAID au fost punctele de pit stop ale convoiului, locuri în care alfiștii s-au putut bucura de atracțiile turistice precum Izvoarele Naturale Borsec, Peștera de Gheață și Salina PRAID.

În cadrul locației principale de cazare, Hotel Hunguest Fenyo, evenimentul a cuprins mai multe întâlniri, workshop-uri și Q&A meeting, susținute de Catalin Cedric Ghigea, ambasadorul brandului Alfa Romeo în campionatele de raliu din România și de bunul prieten al evenimentului, Doru Atmacof, reprezentantul MOTUL Oils. Un sprijin important a fost oferit și de Poliția Română, prin prezența lui Daniel Goajgă la volanul Giuliei Veloce din dotarea IPJ Ilfov, care a avut grijă ca întreg evenimentul să se desfășoare conform planului și să nu existe incidente neplăcute.

Alfa Club Romania mulțumește sponsorilor Euromaster, AutoItalia, Alfa Garage, Autorulate Leasing, Motul, Millenium Insurance Broker, Atomgaming, Squadra Corse, Tzziviibranded, Poliția Română, pentru susținerea oferită și pentru un parteneriat de lungă durată în organizarea AlfaFest.

Credit foto:

Alin Ciortea

Anita Jambor

Boys & Toys

One Reply to “AlfaFest 2018 – eleganță la superlativ într-un peisaj de vis”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *