TLC, canalul internaţional de divertisment și lifestyle pentru femei din portofoliul Discovery Networks, sărbătoreşte în februarie „luna iubirii”, oferindu-le cuplurilor poveşti adevărate despre cele mai surprinzătoare manifestări ale dragostei. Cupluri care ar face orice pentru a fi împreună, indiferent de distanţă, idei preconcepute sau obstacole sociale, familii care îşi doresc un copil mai mult decât orice sau tineri îndragostiţi care trec cu bine peste cele mai nefericite situaţii, toate acestea demonstrează un singur lucru: iubirea nu cunoaşte limite. Astfel, TLC devine o fereastră către lumi dintre cele mai diverse, prezentând poveşti de viaţă adevărate.

Iată premierele pe care le poți urmări pe TLC în luna februarie:

Iubire fara varsta

  • Iubire fără vârstă – începând din 1 februarie, de la ora 21:00

Șase cupluri britanice, în care partenerii fac parte din generaţii diferite, au decis să demonstreze că diferențele mari de vârstă nu reprezintă o barieră în calea iubirii lor. Facem cunoştinţă cu Edna, 78 de ani, și Simon, 39 de ani, care s-au întâlnit datorită pasiunii lor pentru muzica de orgă. Cum între cei doi există o diferenţă de vârstă de 39 de ani, iar Edna se poate deplasa acum doar cu ajutorul unui cadru de sprijin, cum reuşeşte acest cuplu să mai păstreze vie ”scânteia” relaţiei, în dormitor?

  • 90 de zile până la nuntă (sezonul 2) – începând din 3 februarie, de la ora 22:00

Revenim pentru al doilea sezon în lumea întâlnirilor și a căsătoriilor la nivel internațional. Folosind o viză cu totul specială, pentru logodnici, șase persoane din străinătate vin în SUA ca să trăiască pentru prima dată cu partenerii lor de aici și au două opțiuni: în doar 90 de zile, înainte de expirarea vizei, trebuie să se căsătorească sau să se întoarcă în țara lor de origine. Facem cunoștință cu Brett și Daya, care s-au cunoscut online, când Brett căuta o filipineză cu valori de familie solide. Chelsea și Yamir și-au început legătura datorită unui concert dat de Myla Vox, trupa lui din Nicaragua. Toate cuplurile trebuie să treacă peste bariera de limbă, șocul cultural și scepticismul familiei și al prietenilor.

  • Cum am ajuns la urgenţă (episoade noi din sezonul 1) – începând din 12 februarie, de la ora 21:00

Ne întoarcem în secţia de urgenţe și reconstituim noi poveşti adevărate despre partide de sex încheiate anapoda, după cum relatează chiar cuplurile implicate şi medicii care le-au tratat. Doi îndrăzneţi, Dennis și Ashley, au plănuit o escapadă în supermarket: Ashley cutreiera printre rafturi în timp ce Dennis, partenerul ei, aflat în cu totul alt loc din magazin, activa printr-o telecomandă jucăria sexuală ascunsă în lenjeria ei intimă. Dar lucrurile au depăşit nivelul de simplă distracţie după ce Ashley, ameţită de această experienţă, a alunecat şi s-a lovit la cap, apoi a ajuns în spital. Într-un alt caz, Michael şi Josi, pasionaţi de dulciuri, ajung la urgenţă după ce Michael topeşte un ursuleţ de jeleu de 2 kg şi îl lasă să picure pe Josi în timp ce făceau sex, provocându-i arsuri de gradul trei. Iar lista momentelor intime încheiate ciudat nu se opreşte aici.

In Vitro Parents

  • In vitro: În aşteptarea unui copil – începând din 20 februarie, de la ora 21:00

Acest documentar de observaţie, nou şi incitant explorează subiectul uneori controversat al fertilizării in vitro. În fiecare episod urmărim povestea emoţionantă a şase cupluri, care se află în diferite stadii ale acestei proceduri medicale, recurgând astfel la ultima lor şansă de a mai avea un copil. Publicul ajunge să cunoască fiecare cuplu, aflând detalii despre încercările lor anterioare de a concepe un copil, motivele nereuşitei şi procesul lung și complicat prin care au fost nevoiți să treacă pentru a-şi împlini visul. În ultimele trei episoade ale seriei, vom vizita din nou aceleaşi cupluri după un interval de 9 luni, pentru a vedea ce s-a întâmplat în fiecare caz.

TLC

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi http://www.tlcchannel.ro/ sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/tlc.romania.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.