Magnolia Scarves a lansat Matching Scarves, un ideal cadou de cuplu pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi Dragobete. Setul cuprinde o eşarfă delicată pentru ea şi o batistă de buzunar, asortată, pentru el.

Setul Matching Scarves by Magnolia Scarves este un cadou inedit, unic dar şi util, fiind accesoriul perfect pentru cina elegantă de Ziua Îndrăgostiților. Realizate 100% din mătase naturală, eşarfele şi batistele de buzunar M Scarves sunt imprimate cu design-uri unice, generate digital într-o varietate de combinaţii grafice şi tonuri specifice. Acestea pot fi personalizate – în funcţie de preferinţele voastre – cu anumite simboluri, culori care vă reamintesc de momente speciale, în acelaşi timp complimentându-vă stilul vestimentar, fie că este vorba de ţinute de zi sau de ţinute pentru ocazii speciale.

Magnolia Matching Scarves 1

Eşarfele sunt disponibile în următoarele dimensiuni: 70x70cm sau 100x100cm, iar batistele de buzunar pentru el sunt disponibile la 35x35cm. Mai mult decât atât, la cerere, seturile Matching Scarves by Magnolia Scarves pot fi personalizate cu monogramele voastre din elemente subtile Swarovski.

Atât eşarfa cât şi batista de buznar sunt împachetate elegant şi vin însoțite de un card cu codul unic al designului cu care sunt personalizate, dovada că vă oferiți un cadou 100% unic.

Pentru mai multe modele, accesează pagina de Facebook Magnolia Scarves sau vizitează showroom-ul Magnolia Scarves & Accessories: Strada Dobrota, nr 12, piaţa Floreasca.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *