Începând din 20 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, TLC prezintă Cei mai zgârciţi oameni din lume, sezonul 3, un serial marca Discovery Channel.

Există oameni care ar merge până în pânzele albe pentru a salva câţiva dolari: îşi prăjesc alimente pe motorul de la maşină, izolează casa în folie de plastic, consumă o tabletă de gumă la trei zile sau folosesc echipamentele sportive expuse în magazine pentru a evita plata abonamentului la sală.

Cât de departe poţi merge atunci când vrei să economiseşti nişte bani? Iată nişte idei de la cei mai mari avari din Statele Unite. Metodele lor de a economisi fiecare bănuț le afectează toată viața, de la relațiile cu familia și prietenii, până la modul în care fac afaceri. Noul sezon al emisiunii Cei mai zgârciți oameni din lume are premiera pe TLC pe 20 decembrie, de la ora 21.00.

TLC

Fiecare episod le oferă telespectatorilor ponturi pentru o viață cât mai puțin costisitoare. Explorează universul mai mult decât cumpătat al unor persoane veșnic obsedate să-și reducă toate cheltuielile, prin orice metode posibile. Într-o lume afectată de criza financiară și de un nou val de recesiune, fiecare bănuț este important. Însă acești zgârie-brânză nu se mulțumesc doar să refolosească pliculețele de ceai sau să stingă lumina când ies dintr-o cameră, ci împing lucrurile mult mai departe. Unele dintre metodele lor de a face economii îi vor ului pe oamenii obișnuiți și de multe ori chiar îi vor dezgusta. Urmăriți-i așadar pe acești indivizi avari și aflați cât de departe sunt dispuși să meargă doar ca să economisească câțiva dolari.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi http://www.tlcchannel.ro/ sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/tlc.romania.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.